2a divisió A

De la incredulitat a la convicció de pujar a primera

Eufòria. La premsa de Saragossa alaba la gran victòria del seu equip a Montilivi i deixa enrere el pessimisme present des de dijous

La premsa de Saragossa va esclatar d'eufòria després de la catalogada per cada un d'ells com a “la gesta de Montilivi”. El conjunt dirigit per Ranko Popovic va tornar a despertar els seus aficionats i els mitjans de comunicació que segueixen l'actualitat de l'equip aragonès, després de remuntar el 0-3 de l'anada que el Girona va aconseguir a la Romareda: “Gesta a Girona”, titulava en portada l'Heraldo de Aragón, acompanyat d'una foto dels jugadors del Saragossa celebrant el quart gol de Fernández.

El Periódico de Aragón també va referir-se en la portada a la victòria del Saragossa. “Remuntada de primera. L'equip aragonès recorre a l'èpica a Girona”, titulava, amb una foto de l'arribada del conjunt de Popovic a l'estació de trens de Delícias, plena de gom a gom d'aficionats esperonant els jugadors.

Com és lògic, la premsa d'Aragó ha passat del pessimisme, a conseqüència del 0-3 de dijous, a l'eufòria desmesurada, però comprensible, després de la remuntada a Montilivi.

Més de 5.000 entrades venudes

Tot i que molts dels seus aficionats havien acomiadat l'equip dijous, després del partit d'anada, la remuntada a Girona va fer que les oficines del Saragossa registressin ahir cues amb milers de seguidors aragonesos comprant entrades per al partit que es disputarà dimecres, a La Romareda, contra Las Palmas (a les 20.00 h). En només un dia es van vendre més de 5.000 entrades, tot i que els socis de l'entitat (20.200) podran entrar de manera gratuïta a l'estadi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)