2a divisió A

Primer assalt a La Romareda

‘Play-off' d'ascens. Saragossa i Las Palmas s'enfronten avui en el partit d'anada de la final (a les 20 h). Els aragonesos esperen aprofitar la inèrcia positiva després de la gesta de Montilivi i els canaris no volen deixar escapar una altra ocasió per pujar

Saragossa i Las Palmas s'enfrontaran avui a La Romareda (a les 20 h per Canal+1) en el partit d'anada de la final de segona A amb l'objectiu d'aconseguir l'última plaça d'ascens a la primera divisió. S'entreveu una eliminatòria apassionant entre dos equips històrics del futbol estatal, un encreuament que a hores d'ara no sembla tenir un clar favorit.

Per una banda, el conjunt aragonès arriba amb la moral pels núvols després de la gesta aconseguida diumenge passat a Montilivi –van remuntar l'eliminatòria contra el Girona amb un contundent 1-4 en la tornada– i volen aprofitar la inèrcia positiva per aconseguir un bon resultat davant la seva afició. En principi, el Saragossa ja podrà disposar del seu màxim golejador, Borja Bastón (23 gols), encara que el davanter podria començar el partit a la banqueta. “És el moment més important de les nostres vides”, afirmava el tècnic del conjunt aragonès, Ranko Popovic.

Per altra banda, Las Palmas, que s'ha plantat a la final després d'una disputada eliminatòria contra el Valladolid, espera aconseguir un bon resultat a La Romareda per sentenciar a casa diumenge. L'equip de Paco Herrera no vol desaprofitar una altra oportunitat de pujar a primera després que el curs passat se li escapés l'ascens in extremis contra el Còrdova.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)