2a divisió A

A temps per reivindicar-se

Nàstic. El bon final de temporada i el gol clau contra l'Osca el dia de l'ascens han canviat la situació de Lago Junior. L'ivorià vol continuar al club grana, que estudia la seva renovació

Un dels protagonistes de la bona recta final de temporada del Nàstic, que ha permès als grana aconseguir l'ascens a segona A, ha estat Lago Junior. Després d'haver anat de
menys a més durant el curs, va ser l'autor del gol clau que va obrir la victòria contra l'Osca en el partit de tornada de l'eliminatòria directa d'ascens, un fet que li ha permès reivindicar-se. La seva voluntat és allargar el compromís amb el Nàstic una temporada més, però no l'ha expressat fins que l'ascens no ha estat una realitat, i aquest fet no ha agradat a la direcció esportiva, que quan va voler parlar amb ell de la seva renovació, fa unes setmanes, no va rebre cap resposta. Així, el Nàstic valora ara la continuïtat de l'extrem ivorià. Per una banda, la qualitat, la joventut (24 anys) i l'experiència que ja té a segona A –hi va jugar tres temporades amb el Numància– fan d'ell una peça important per al futur immediat del Nàstic. Per altra banda, però, la irregularitat mostrada aquesta temporada i el fet d'haver aprofitat el seu gol i l'ascens per fer-se estimar li juguen en contra.

Després de mostrar un bon nivell en el Numància (63 partits i 6 gols en tres anys), el Nàstic va fitxar Lago Junior l'estiu del 2013 perquè fos un dels jugadors importants de l'ambiciós projecte dels tarragonins. La temporada 2013/14 va oferir un bon rendiment (37 partits i 10 gols) i per a la següent s'esperava d'ell un salt de qualitat que en realitat no s'ha produït. També ha jugat molts partits (37) però tan sols ha marcat quatre gols, tots a partir de l'equador de la temporada. Un d'aquests gols, això sí, va valdre el seu pes en or. Després del 0-0 de l'anada i que es mantenia en el descans de la tornada, el seu xut ras des de la frontal de l'àrea després de conduir la pilota uns metres va permetre al Nàstic encarrilar la victòria contra l'Osca i l'ascens a segona A.

Així, doncs, els propers dies s'haurà de resoldre la continuïtat al Nàstic de Lago Junior, un dels pocs dubtes en una plantilla en què, en línies generals, hi haurà molta continuïtat, amb reforços que en millorin el nivell.

COSTAT POSITIU

La joventut i l'experiència que té a segona A el fan una peça de futur important

COSTAT NEGATIU

L'ivorià no ha mostrat interès a renovar fins que l'ascens no ha estat una realitat

El mitjapunta Sergio Prendes és a prop

Paral·lelament a les negociacions per tancar les renovacions de la major part de la plantilla de l'ascens, el Nàstic es mou per reforçar-se. Després d'assegurar-se la incorporació del mitja punta Xisco Hernández (Reus), el proper jugador a arribar al Nàstic podria ser Sergio Prendes, del Leganés. El jugador asturià, de 28 anys, ha rebutjat l'oferta de renovació del club madrileny i probablement acceptarà la del Nàstic. Sergio Prendes és un migcampista amb molta arribada, format a l'Sporting i que ha disputat tres temporades a segona A, dues a l'Alcorcón (27 partits i 3 gols) i una, aquesta última, al Leganés, amb el qual ha jugat 22 partits i ha marcat 2 gols, amb més protagonisme en la recta final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)