2a divisió A

Avantatge i moral per al Saragossa

Ascens a primera. Las Palmas, incapaç de gestionar el seu paper de favorit, perd estrepitosament després d'inaugurar el marcador. La rauxa local va donar ales als de Popovic

LAS PALMAS1


SARAGOSSA3


Nervis, tensió i errors van marcar la primera part de l'eliminatòria d'ascens a primera divisió. El Saragossa, l'equip menys favorit, viatja cap a Las Palmas amb dos gols d'avantatge en el marcador però sobretot amb millors sensacions que el seu rival amb vista a lligar la primera divisió diumenge vinent. Las Palmas es va esborrar del mapa després d'haver marcat un gol que encarrilava l'eliminatòria, i un seguit d'errors li van fer encaixar tres gols que ho deixa tot molt coll amunt per al conjunt del tècnic català Paco Herrera.

Jonathan Viera va culminar el gol en una errada defensiva de Cabrera propiciada per l'esma del lateral local David Simón. El gol de l'estrella canària culminava un primer tram de partit dominat pels visitants. Poc després, Popovic va canviar el partit movent peça per fer entrar Jaime per Cabrera i deixant de jugar amb tres centrals. La rauxa del Saragossa i dos gols psicològics, de Rico en la continuació d'un córner, i de Pedro a assistència de Willian José abans i després del descans, van capgirar el resultat. Willian José aprofitant un mal refús de Lizoain va eixamplar la diferència.

SARAGOSSA: Bono, Fernández, Cabrera (Jaime, 26'), Vallejo, Mario, Rico, Ruiz de Galarreta (Basha, 60'), Dorca, Pedro, Eldin (Javi Álamo, 71') i Willian José. LAS PALMAS: Raúl Lizoain, David Simón, David García, Aythami Artiles, Ángel, Hernán (Valerón, 65'), Javi Castellano, Roque Mesa (Asdrúbal, 77'), Culio, Jonathan Viera (Momo, 85') i Araujo. GOLS: 0-1 (19') Jonathan Viera. 1-1 (39') Rico. 2-1 (48') Pedro. 3-1 (75') Willian José. ÀRBITRE: Piñeiro Crespo. T.G.: A Wilian i Ruiz; als visitants Araujo i Culio. PÚBLIC: 32.000 espectadors.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)