Territorial

L'Escala ja ho té tot a punt

1a catalana. El conjunt blaugrana disposa de 21 efectius en la seva plantilla i també tindrà a prova quatre juvenils. Tot just s'acaba el juny, i els de Pitu Batlle ja podrien començar a treballar

Com és habitual, a l'Escala van per feina i aquest estiu no ha estat una excepció. Quan tot just s'acaba el juny, l'equip empordanès ja disposa de 21 jugadors a la seva plantilla i, a més, té quatre juvenils a prova que acabaran de tancar l'equip dirigit, per quart curs consecutiu, per Pitu Batlle, el tècnic que ha portat l'equip de tercera catalana a primera catalana.

L'Escala va firmar una brillant trajectòria durant la temporada passada, la primera en la categoria. El conjunt escalenc va acabar en cinquena posició amb 54 punts, una proesa tenint en compte que s'estrenava en una categoria tan competitiva. Mantenir el bloc que tan bé ha funcionat recentment era una prioritat per a Pitu Batlle i tota la junta directiva de l'Escala, que abans d'acabar el curs ja planificava la campanya següent. “Cada any intentem anar ràpid a l'hora de fitxar ja que com més tardem, més dificultats ens podem trobar. Aquest estiu no és una excepció. Ja tenim 21 efectius i amb els juvenils a prova podem dir que tenim la plantilla tancada”, comentava l'entrenador de l'Escala, Pitu Batlle.

Sile per Teixi en l'atac

El conjunt blaugrana ha perdut sis efectius –Botxi, Sile, Xavi Casagran, Alabert, Carles Giménez i Nani– i n'ha incorporat cinc –Pep Roca, Robert Negre, Teixi, Èric Ridao i Pepu Soler–. El canvi més significatiu que ha patit l'equip ha estat en la posició de davanter centre, i és que el seu atacant de referència els darrers anys, Sile Camara, ha abandonat l'entitat. L'Escala ha hagut de moure fitxa i apostar per Marc Teixidor Teixi per encomanar-li la labor de fer gols i, d'entrada, la decisió hauria de ser bona, ja que Teixi acredita diversos anys d'experiència a primera catalana i, fins i tot, a tercera amb el Figueres i el Palamós. El curs passat va fer 17 dianes en els 29 partits que va jugar amb la Jonquera, unes xifres que omplen d'optimisme l'Escala, que no es pot permetre el luxe d'errar en aquesta posició tan important al terreny de joc. “Quan vam veure que Sile no renovaria sabíem que ens quedàvem debilitats en atac. Teixi ens va dir que sí i ens aportarà experiència i gols. És una incorporació molt important” sentencia Pitu Batlle, un tècnic amb la plantilla ja enllestida.

EL PROTAGONISTA

Altes
Pep Roca
Vilamalla
Robert Negre
La Jonquera
Teixi
La Jonquera
Èric Ridao
EF Gironès-Sàbat
Pepu Soler
Olot
Continuen
Salam
mig
Ricard Ferrer
defensa
Pau Ribas
defensa
Jordi Mir
defensa
Adrià Serra
defensa
Marc Gasull
mig
Èric Quesada
porter
Nil Pàmies
mig
Sergi Ramírez
defensa
Lluís Ferrer
defensa
Josep Molinas
mig
Marc Feixas
davanter
Jam Baldeh
davanter
Èric Díaz
davanter
Àngel Bustins
porter
Pep Muniesa
davanter
Baixes
Botxi
Peralada
Sile
Porqueres
Xavi Casagran
retirat
Alabert
-
Carles Giménez
-
Nani
-
Teixi ens va dir que sí i ens aportarà experiència i gols. És una incorporació molt important
Pitu Batlle
entrenador de l'escala
Cada any intentem anar ràpid a l'hora de fitxar, ja que com més tardem més difícil és. Aquest estiu no és una excepció
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)