2a divisió A

Continuïtat assegurada

Nàstic. El club grana va oficialitzar ahir la renovació de Manolo Reina, Manolo Martínez, Jean Luc, Luismi, Marcos i Gorka Azkorra i, de moment, té una nòmina de divuit jugadors

El Nàstic està en ple procés de planificació de la temporada vinent i ahir, abans de tancar el mes, va anunciar la renovació de sis jugadors amb els quals el vincle estava aparaulat. El club grana va anunciar que el porter Manolo Reina, el mig Manolo Martínez, i els atacants Jean Luc, Luismi, Marcos i Azkorra continuaran vestint la samarreta del Nàstic a segona divisió A. D'aquests jugadors, Jean Luc i Manolo Martínez continuaran fins al 2017, mentre que el vincle de la resta acaba l'estiu de l'any vinent. De fet, Marcos, Luismi i Azkorra tenien una clàusula de renovació i continuen després d'haver superat el nombre mínim de duels disputats estipulats en el contracte.

L'equip grana, amb tot, ja ha prorrogat el vincle amb nou jugadors, després que en les últimes setmanes Xisco Campos, Pablo Marí i Rocha signessin la renovació. Aquests noms se sumen al bloc de futbolistes que ja tenien contracte en vigor –Tomeu Nadal, Gerard Valentín, Mossa, Pol Bueso, Marc Martínez, Xavi Molina, Xisco Muñoz, Ferran Giner i Rayco–. Vicente Moreno, per tant, ja té un bloc de divuit homes, tot i que tampoc no es pot descartar alguna sortida.

Ara falta obrir el capítol de les incorporacions, ja que el Nàstic encara no n'ha fet cap d'oficial. Això sí, ja fa setmanes que el club té tancat el fitxatge del mig del Reus Xisco Hernández, que ja es va acomiadar dels seus companys, i que en principi hauria de ser presentat els pròxims dies. La direcció esportiva, que té diferents fronts oberts, ha d'incorporar com a mínim cinc jugadors nous, que haurien d'oferir un plus de qualitat ateses les exigències de la segona A.

PER CONTRACTE

Marcos, Luismi i Azkorra han disputat el mínim de partits que els garantia seguir

UN O DOS ANYS

Jean Luc i Manolo Martínez signen fins al 2017; la resta de jugadors, fins al 2016
Manolo Reina
Porter (30 anys)
L'andalús, solvent sota els pals, ha estat una peça bàsica del Nàstic en l'última campanya, i ha disputat 37 partits (3.330' i 23 gols en contra).
Manolo Martínez
Migcampista (35 anys)
L'experimentat pivot, que també pot jugar a l'eix de la defensa, ha estat un habitual en la medul·lar grana: ha disputat 31 partits (2.247').
Jean Luc
Extrem (22 anys)
L'ivorià ha estat un revulsiu habitual. Ha jugat 27 partits (1028' i 2 gols), tot i que només en cinc ha estat titular.
Luismi
Extrem (31 anys)
L'atacant extremeny ha disputat 23 partits (1.308'), en els quals ha marcat tres gols. Tornarà a jugar a segona A deu anys després.
Marcos
Davanter (26 anys)
El punta balear ha estat el referent ofensiu del Nàstic els últims tres cursos. En el darrer, ha marcat 11 gols en 36 partits (2.603').
Azkorra
Davanter (32 anys)
El basc, un habitual de segona A en l'última dècada, tornarà a la divisió de plata després d'haver disputat aquest curs 23 partits amb el Nàstic (1.308' i 3 gols).

LA DADA

El club ha renovat nou homes. Abans ho havien fet Xisco Campos, Rocha i Pablo Marí
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)