Territorial

La copa Catalunya pren forma

Definit l'inici. Ahir es van definir les tres primeres eliminatòries que es jugaran durant la pretemporada. El duel de l'Alt Empordà entre el Peralada i el Figueres serà el plat fort, mentre que l'Olot jugarà a Manlleu i el Palamós al Masnou

La copa Catalunya 2015/16 ja ha engegat la maquinària amb la definició de la primera eliminatòria. Com és habitual en els primers encreuaments, el factor geogràfic va ser clau en els emparellaments. Així doncs, pel que fa als equips de la demarcació, el plat fort serà el duel de l'Alt Empordà entre el Peralada i el Figueres. El partit serà especial per als dos tècnics, Edu Vílchez i Arnau Sala, amb passat en el rival. L'Olot tornarà a afrontar el que ja es coneix com el duel de Bracons, i visitarà el Manlleu. Finalment, el Palamós jugarà al camp del Masnou. La primera eliminatòria es disputarà l'1 o el 2 d'agost, i abans de l'inici de la lliga es jugaran dues eliminatòries més d'una copa Catalunya que disposa de 28 participants d'inici. En eliminatòries més avançades hi entraran els clubs que han competit a segona divisió A aquest curs.

També l'amateur

En la jornada d'ahir també va quedar definida la cinquena eliminatòria de la copa Catalunya amateur. En aquesta competició, els únics representants de la demarcació s'enfrontaran entre ells: el Garriguella rebrà l'Abadessenc en un duel que es jugarà el 15 o el 16 d'agost.

1 o 2 d'agost - 1a eliminatòria
Peralada-Figueres
Manlleu-Olot
CD Masnou-Palamós
Ascó-Lleida
Morell-Reus
Vilafranca-Nàstic
AE Prat-l'Hospitalet
Gavà-Castelldefels
Santfeliuenc-Cornellà
Europa-Espanyol B
Júpiter-Martinenc
Muntanyesa-Sant Andreu
Terrassa-Rubí
Cerdanyola-Badalona
8 o 9 d'agost-2a eliminatòria
15 o 16 d'agost-3a eliminatòria
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.