2a divisió A

Naranjo, una promesa per a la punta de llança

Nàstic. El club grana va tancar ahir el fitxatge de l'atacant andalús de 20 anys, que signa per tres temporades i arriba després d'haver jugat al filial del Vila-real l'última campanya (4 gols)

El Nàstic ha accelerat operacions en l'última setmana i el club grana va anunciar ahir la cinquena incorporació: el davanter José Naranjo, que ha signat fins al 2018. La promesa andalusa arribarà al Nou Estadi després d'haver jugat al filial del Vila-real en l'últim curs, en què estava cedit pel Recreativo. L'entitat grogueta, de fet, disposava d'una opció de compra que al final no va executar, de manera que l'atacant arribarà al Nou estadi lliure.

Amb l'arribada de Naranjo, el Nàstic s'assegura una figura polivalent en la punta de llança, ja que el futbolista de 20 anys pot jugar darrere del punta o al carril esquerre de l'atac. De fet, sobretot en la seva etapa al filial del Recreativo, el de Rociana del Condado va destacar per la capacitat de desequilibri i la seva verticalitat. De les tres temporades en què va estar al Recre B, criden l'atenció sobretot els números que va aconseguir en la darrera (2013/14), en què Naranjo va marcar 19 gols en 25 partits, fet que va generar l'interès al Vila-real. Ja amb el filial de l'equip de la Plana, l'atacant va anar de més a menys i va tancar la temporada amb quatre gols en 26 partits, setze dels quals com a titular. També va jugar dos enfrontaments de copa amb el primer equip.

La presentació del jugador serà immediata, ja que aquest mateix migdia (12.30 h), ell i Moussa lluiran la samarreta del Nàstic. Precisament, respecte a la vestimenta, el club grana va anunciar ahir un acord per tres cursos amb l'empresa Hummel.

LA DADA

26
Gols
va marcar Naranjo en tres temporades amb el filial del Recre a tercera; en l'última, en va fer 19.
Naranjo
José Manuel García Naranjo Rociana del Condado (Huelva), 28-07-1994 Mitja punta o extrem esquerre 1,82 m d'alçada i 73 kg
ETAPA DE FORMACIÓ
Recreativo de Huelva
TRAJECTÒRIA
2011/12
Recreativo B (3a)
11 p. (1 gol)
12/13
Recreativo B (3a)
29 p. (6 g.)
12/13
Recrativo (2a A)
2 p. (0 g.)
13/14
Recreativo B (3a)
25 p. (19 g.)
13/14
Recreativo (2a A)
4 p. (0 g.)
14/15
Vila-real B (2a B)
26 p. (4 g.)

Vicente Moreno té, de moment, 25 jugadors

El Nàstic tornarà a la feina demà i Vicente Moreno disposarà d'entrada d'una plantilla d'allò més amplia, ja que als divuit jugadors amb contracte vigent, s'hi han de sumar els cinc fitxatges que ha fet amb celeritat els últims dies Emilio Viqueira, Alberto Varo, renovat, i també el lateral dret Jordi Calavera, cedit en el segon tram del curs a l'Olot. El bloc amb que l'equip tornarà a competir a segona divisió A, doncs, ja està molt i molt perfilat, tot i que previsiblement hi hagi alguna alta i baixa més. De moment, Moreno disposa de tres porters –Manolo Reina, Tomeu Nadal i Varo–, set defenses –Calavera, Gerard Valentín, Xisco Campos, Iago Bouzón, Pablo Marí, Pol Bueso, Mossa i Mousa–, sis mitjos –Molina, Rocha, Manolo Martínez, Marc Martínez, Xisco Hernández i Fali– i vuit atacants –Luismi, Jean Luc, Naranjo, Ferran Giner, Xisco Muñoz, Rayco, Marcos i Azkorra–.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)