Territorial

Toni, la solució per a la porteria de la Jonquera

1a catalana. Després de les arribades en fals d'Aleix Prunés i Albert Reig per ocupar la porteria, l'equip d'Àxel Vizuete ha aconseguit incorporar un porter de garanties com Toni Montero

A la Jonquera han tingut un estiu molt mogut pel que fa a les altes i baixes per a la nova temporada, però on han tingut més complicacions ha estat en la posició de porter. Després que al final de la temporada passada la Jonquera va anunciar les baixes de Jose García i Dani Lobato, el club es va posar en marxa per buscar els seus substituts.

Patet va arribar procedent del Girona B, però després va venir el més difícil: fitxar un porter amb més experiència en la categoria. En dues ocasions els jonquerencs van anunciar el nom de l'escollit, però en tots dos casos el jugador se'ls va escapar de les mans.

El primer nom va ser el d'Aleix Prunés a principis de juny. L'equip d'Àxel Vizuete comptava amb la paraula del jugador per fitxar amb els verd-i-blancs, però al final Prunés va acceptar l'oferta del Figueres per jugar a tercera divisió. El mateix va succeir amb Albert Reig dues setmanes després. Tot i que la Jonquera va fer oficial l'acord amb el jugador, Reig va acabar fitxant pel Vic, que serà rival de l'equip d'Àxel Vizuete en el grup 1 de primera catalana. “Quan un jugador assumeix el compromís i s'acaba fent enrere et sap greu perquè ja havies fet un esforç, i a nosaltres ens ha passat dos cops”, valora el tècnic de la Jonquera, Àxel Vizuete.

Al final, però, aquesta setmana la Jonquera ha resolt el maldecap. Toni Montero, que el curs passat va ser una peça clau del Peralada a tercera divisió, en què va jugar 37 partits, arriba per aportar experiència i seguretat a la porteria de l'equip.

“Ha estat un camí llarg però al final crec que hi hem sortit guanyant perquè hem fitxat un porter amb molta experiència i de gran qualitat”, analitza Àxel Vizuete, que va coincidir amb Toni com a jugador del Peralada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)