Nàstic

Reforçant els fonaments

Nàstic. El bon moment de l'acord amb la Pobla de Mafumet, la nova gespa artificial del camp annex i el conveni amb el Sant Salvador ajuden a pal·liar els tradicionals dèficits en el futbol de base

El Nàstic ha tingut tradicionalment alguns dèficits en el futbol de base, sobretot pel que fa a les instal·lacions. De mica en mica, el club tarragoní va millorant en aquest aspecte, que intenta cuidar, conscient que un bon planter és bàsic per mantenir una estructura que permeti consolidar el primer equip en el futbol professional. Les instal·lacions del Nou Estadi només disposen d'un camp, a part del principal, de manera que els equips de base del club grana s'han acostumat a peregrinar per diversos terrenys de joc de la ciutat i de la comarca. Ara, gràcies al conveni signat amb el Sant Salvador, el futbol de base grana quedarà concentrat en només dos espais, fet que farà més fàcil i còmode el treball de formació. L'altre continuarà sent l'annex al Nou Estadi, al qual, a més, se li ha canviat la vella gespa artificial per una de nova. L'altre camp de futbol de l'òrbita grana és el municipal de la Pobla de Mafumet. A més de ser la seu del filial, ara a segona B, hi continuarà jugant els partits de lliga l'equip de divisió d'honor juvenil.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)