2a divisió A

A ple rendiment

Pretemporada. El Girona arrenca el curs amb les revisions mèdiques a la plantilla mentre que el Llagostera comença l'estada a Garòs

Els dos equips gironins del futbol professional ja carburen des d'avui. L'equip gironí començarà a rodar aquest matí amb les primeres revisions mèdiques a la plantilla, que continuaran durant el dia de demà. L'equip gironí que dirigeix Pablo Machín començarà a suar dimecres amb el primer entrenament de la temporada. El Girona tornarà a la feina després d'un mes en què han passat moltes coses i amb les principals novetats de Rubén Alcaraz i Marcelo, fins al moment úniques incorporacions d'un equip que encara té molts fronts oberts en l'àrea esportiva.

Més treball a Garòs

El Llagostera, que ja va començar l'activitat la setmana passada amb les revisions mèdiques i els primers entrenaments durant dimecres, dijous i divendres, va marxar ahir cap a Garòs, a la Val d'Aran, per començar una estada de preparació i de convivència entre la plantilla. El Llagostera treballarà fent dobles sessions d'entrenament fins divendres amb l'objectiu d'assolir una bona càrrega de treball físic. En aquesta estada hi han viatjat els integrants del primer equip així com els jugadors a prova, Ponce i Arriagada, i els joves del planter Dembo, Espunya, Adri Muñoz i Marçal (filial) i Marc Carrillo (juvenil).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)