1a femenina

Millor del que s'esperava; pitjor del que es voldria

1a divisió femenina. Contràriament al que es pensaven fa poques setmanes, l'Espanyol té entrenador, la plantilla tancada i ha aconseguit renovar alguns dels pilars de l'any passat

No n'hi ha per tirar coets, però la situació és molt millor de la que s'esperava. A hores d'ara, l'Espanyol femení ja té la plantilla pràcticament tancada amb 19 jugadores i l'entrenador que les dirigeixi, una situació inimaginable ara fa un mes, quan es va anunciar que el club tancava l'aixeta a l'equip femení. Calia fer un equip a cost zero i semblava una quimera aconseguir confeccionar una plantilla competitiva, però la direcció esportiva de l'entitat està contenta amb el resultat final.

Caldrà veure com evoluciona la temporada per emetre judicis, però el club està molt content de com ha quedat finalment la plantilla, que entrenarà l'extècnic del Levante-Las Planas Antonio Polidano, que arriba al conjunt blanc-i-blau avalat per la seva experiència i coneixement del futbol femení. Amb la sorprenent renovació de jugadores importants en els esquemes de José Antonio Montes el curs passat, Polidano és conscient que haurà de lluitar per la permanència, però també sap que ho farà amb unes condicions òptimes. “La situació és molt millor de la que esperàvem”, explica Titi Camúñez, directora esportiva del club blanc-i-blau. “Tota la vida estaré agraïda a aquestes noies perquè han decidit apostar per nosaltres tot i la situació en la qual ens trobem”, confessa la que va ser l'encarregada d'explicar la situació a les jugadores i donar la cara pel club. Tot i això, Camúñez té clar que serà un curs complicat i dispara un dard enverinat. “La principal culpable de tota aquesta situació és la federació espanyola; és inviable mantenir una lliga com aquesta sense pagar res als equips”, sentencia.

Espanyol
Continuen (10): Lombi, Inés, Estibi, Maria Estella, Júlia Rebollo, Irina, Carla Cotado, Paloma, Troyano i Andrea.
Incorporacions (9): Andrea Giménez, Chama i Mònica (filial), Leti Sevilla, Glòria Pelegrí, Laura Benito i Aroa (Sant Gabriel), Zaira Flores i Elba Vergés (Levante-Las Planas).
Barça
Continuen (17): Ràfols, Núria Garrote, Ruth, Marta Unzué, Melanie, Esther, Diéguez, Alexia Putellas, Pilar Garrote, Gemma Gili, Mariona, Andrea, Marta Torrejón, Jenni Hermoso, Cristina Baudet, Sandra i Leire Landa.
Incorporacions (7): Irene del Río (Oviedo Moderno), Sandra Paños, Olga, Patricia Guijarro (Collera), Bàrbara (Espanyol), Andreia Norton (Cesarense) i Ane Bergara (Real Sociedad).

El Barça, també amb la plantilla definida

Una situació completament diferent viu el Barça, que després d'aconseguir els últims quatre campionats de lliga viu un moment dolç. Les blaugrana, amb Xavi Llorens un any més al timó, tenen també la plantilla pràcticament tancada. Llorens ha aconseguit mantenir el bloc amb la continuïtat de 17 jugadores i ha fet set incorporacions per tal de continuar mantenint la fam de victòries i substituir així les baixes ja sabudes de jugadores importants com Vicky Losada i Marta Corredera (Arsenal), Virgínia (Montpeller) i Sònia Bermúdez (Atlético).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)