Nàstic

No es faran esperar

2a divisió A. El Nàstic rebrà el Girona en la tercera jornada i el Llagostera visitarà Montilivi en la sisena. Els tarragonins, com els blaugrana, començaran i tancaran la lliga al seu estadi

El Nàstic, el Girona i el Llagostera ja coneixen el camí que hauran de seguir en una temporada d'objectius imprevisibles. Els dos equips gironins, per pressupost, haurien d'aspirar a la permanència, però la gran temporada passada els exigirà bons resultats, mentre que els tarragonins, tot i que acaben de pujar, no renuncien a res. Tots tres no trigaran a mesurar el seu potencial cara a cara. El primer duel entre catalans tindrà lloc en la tercera jornada, en el Nàstic-Girona del Nou Estadi, mentre que Montilivi serà l'escenari, en la sisena, de l'enfrontament entre el Girona i el Llagostera. L'esperat duel entre el Nàstic i el Llagostera, rivals fa poc més d'un any en la tensa eliminatòria que va donar l'ascens als de la Costa Brava, es veuran les cares a Tarragona el 22 de novembre.

En la primera jornada, el Nàstic rebrà l'Albacete, entrenat per l'extècnic grana Luis César; el Llagostera jugarà a Palamós contra l'Osasuna, i el Girona s'entrenarà al camp del filial de l'Athletic. L'equip de Pablo Machín s'enfronta en les cinc primeres jornades als quatre equips que provenen de segona B. Tant el Nàstic com el Llagostera acabaran la lliga en els seus terrenys de joc, els grana contra l'Alavés i els blaugrana contra el Saragossa. El Girona, per la seva banda, tancarà la lliga a Ponferrada.

La competició regular a segona A començarà el cap de setmana del 23 d'agost i s'acabarà el del 5 de juny, després del qual hi haurà la fase d'ascens. L'última jornada abans de Nadal es disputarà el 20 de desembre i hi haurà lliga el 3 de gener. L'única jornada intersetmanal està prevista per a la jornada 38, l'11 de maig.

A la recta final, l'11 de maig, hi ha l'única jornada que no serà en cap de setmana

Novembre, mes dels duels amb al·licient

Els catalans de segona B seran protagonistes de duels amb una càrrega de morbositat afegida. L'eliminatòria d'ascens que el juny de l'any passat van disputar el Llagostera i el Nàstic, que va suposar l'ascens dels del Gironès, va estar envoltada de molta polèmica, i a Tarragona s'espera amb candeletes la visita dels blaugrana, que serà el cap de setmana del 22 de novembre. Tres setmanes abans hi haurà un altre duel amb al·licients: la visita a Girona del Lugo, l'equip que va privar els blanc-i-vermells de l'ascens i que va tenir problemes per abandonar Montilivi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)