Territorial

El Farners, en espera de Suly

1a catalana. El Farners tancarà la plantilla amb dos jugadors dels quatre que tindrà a prova durant la pretemporada. Un d'ells, Suly, arriba procedent de la primera divisió nigeriana, fugint dels conflictes bèl·lics que hi ha al país africà

El Farners començarà la pretemporada el dia 27 que ve amb dinou jugadors confirmats per al primer equip més quatre jugadors a prova que intentaran fer-se un lloc a la plantilla, que es tancarà amb 21 futbolistes. El cas més especial dels que estaran a prova és el del nigerià Salihu, Suly, que té 26 anys i juga de lateral esquerre.

El nigerià juga actualment en la primera divisió nigeriana i el Farners té referències que Suly havia estat internacional en les categories inferiors de la selecció nigeriana. Per aquest motiu, el Farners veu amb bons ulls aquesta arribada, perquè a priori Suly pot donar un salt de qualitat a l'equip, però també es vol ser prudent. “Sembla que té qualitat per arribar aquí i fer-se un lloc a la plantilla, però en aquests casos, fins que no ho has comprovat veient el jugador, més val no treure conclusions”, analitza el secretari tècnic del Farners, Marc Tello.

L'arribada de Suly al Farners és possible perquè el jugador té a Girona un pare adoptiu que, en veure els conflictes bèl·lics que s'estan produint a Nigèria en els últims mesos, vol que el jugador abandoni el país i vingui cap aquí. El mateix pare s'ha posat en contacte amb el club selvatà per tal que el jugador pugui fer la pretemporada i, si els tècnics en queden satisfets, formi part de la plantilla la temporada que ve. Suly encara no ha arribat a Catalunya i continua en espera de rebre la baixa federativa del seu club actual i el transfer per poder venir cap a terres gironines.

Els altres tres jugadors a prova que intentaran fer-se un lloc a la plantilla de Miquel Muñoz i Lluís Padrós seran Momodou Salieu, procedent del Llagostera B; Gusmani, procedent del Calamocha aragonès, i Pau Pallicé, que encara està en edat juvenil i que, si no aconsegueix un lloc en el primer equip, es quedarà al filial del club selvatà.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)