Nàstic

L'ambició de la joventut

Nàstic. Per reforçar la plantilla, el club tarragoní confia en futbolistes joves amb il·lusió de progressar. Mousa, Fali i Naranjo ja han despuntat a segona B i busquen fer un salt important

El Nàstic ha basat la confecció de la plantilla de la temporada del retorn a segona A en tres punts: continuïtat del bloc de l'ascens, reforç amb jugadors contrastats a segona divisió A i aposta per futbolistes joves amb ambició per progressar. Aquest tercer és el cas de Mousa Bandeh, Fali Jiménez i José Naranjo, que han apuntat maneres amb bones temporades a segona B i ara esperen aprofitar l'oportunitat que els dóna el Nàstic per fer el salt al futbol professional i continuar amb la seva progressió.

“Sé que el repte és important perquè la segona A és dura i té molt nivell, però estem preparats”, assenyala Mousa Bandeh, que arriba al Nàstic amb 23 anys després d'acumular rodatge a segona B amb l'Hospitalet i l'Olot. El futbolista mataroní és un lateral esquerre amb recorregut, i a l'equip tarragoní haurà de disputar la titularitat amb Mossa, un futbolista que també espera consolidar-se a segona A després d'un important bagatge a segona B. Mousa Bandeh és conscient que té davant seu una oportunitat d'or, i per això assegura que treballarà dur per aprofitar-la.

Fali Jiménez té 21 anys, però veient-lo jugar fa la impressió de ser més veterà. És un mig centre corpulent, amb bona col·locació i contundència. “Han demostrat que em tenen molta confiança, i que confiïn en tu és clau per a un jugador jove”, afirma Fali, que vol demostrar que el club tarragoní no s'ha equivocat amb el seu fitxatge. El futbolista valencià explica que el Nàstic li ha demanat, simplement, que sigui el jugador que ha estat sempre. L'altre mig centre de tall defensiu del Nàstic és l'experimentat Manolo Martínez, de 35 anys.

El Nàstic ha fet una aposta important per José Naranjo, que només té 20 anys però ja va debutar, amb 18, amb la samarreta del Recreativo a segona A. Van ser, això sí, pocs minuts, però el nou davanter grana espera que aquella experiència l'ajudi en la nova etapa, com també el que va viure al Vila-real B la temporada passada, “la primera fora de casa”. Naranjo, que es defineix com un atacant acostumat a fer l'última passada però també amb capacitat golejadora, haurà de lluitar per fer-se un lloc a les posicions més ofensives amb futbolistes com ara Rayco, Marcos i Azkorra. A més, l'equip grana està pendent encara de fitxar algun altre futbolista per a la davantera, però a Naranjo no l'espanta la competència i espera aprofitar l'oportunitat que li ha arribat.

LES FRASES

Em demanen que sigui el que sempre he sigut. Que confiïn en tu és clau per a un futbolista jove
Fali Jiménez
MIGCAMPISTA DEL NÀSTIC

RODATGE A 2A B

És un gran pas endavant que he d'aprofitar. La categoria serà dura, però estic preparat
Mousa Bandeh
DEFENSA DEL NÀSTIC

JOVE PROMESA

Haver debutat ja a segona A i l'any al Vila-real B, el primer fora de casa, em poden ajudar molt
José Naranjo
DEFENSA DEL NÀSTIC
Fali (21 anys) ha progressat a l'Huracán i Mousa (23), entre l'Olot i l'Hospitalet
Naranjo (20 anys) va debutar a segona A amb el Recre i ha crescut al Vila-real B

La setmana dels primers partits

La plantilla del Nàstic va tenir festa ahir després d'una setmana molt intensa, amb dos entrenaments diaris a les instal·lacions del complex esportiu Salou Futbol. La setmana que ve continuarà la intensitat en les sessions preparatòries i, a més, l'equip grana disputarà els dos primers partits amistosos de la pretemporada. Dimecres al vespre, el Vila-real de primera divisió visitarà el Nou Estadi i dissabte, en principi a Salou, es disputarà el duel entre els grana i el Cornellà. La setmana següent, el Nàstic tornarà a tenir dos amistosos més, contra el València Mestalla i el Saragossa. La direcció esportiva, mentrestant, continua treballant per apuntalar les posicions ofensives i per acabar de decidir algunes baixes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)