Nàstic

La pretemporada, molt definida

Estada pirinenca. El Nàstic va confirmar ahir que estarà concentrat del 3 al 8 d'agost a Andorra i ja té assegurats cinc amistosos, el primer demà contra el Vila-real al Nou Estadi

El Nàstic ja té gairebé definida tota la pretemporada, en espera de tancar algun partit amistós més, com ara el duel de copa Catalunya contra el Vilafranca, que encara no té data confirmada. El club grana va ratificar ahir que farà una estada a Andorra entre el 3 i el 8 d'agost, abans de la qual haurà disputat cinc partits amistosos. El primer serà demà al vespre al Nou Estadi contra el Vila-real, en un partit en què només seran vàlids els carnets de la nova temporada. Per a la resta d'aficionats, els preus van dels 10 als 25 euros. Aquesta setmana, en què la plantilla tarragonina s'entrena als matins a les instal·lacions del Nou Estadi i a la tarda al complex esportiu Salou Futbol, hi haurà un altre compromís per als jugadors de Vicente Moreno, dissabte a la tarda contra el Cornellà a Salou, amb accés gratuït. El dimarts 28 de juliol el Nàstic visitarà l'Ascó, el dijous següent els grana jugaran a Paterna contra el filial del València i, dos dies després, el dissabte 1 d'agost, el rival al Nou Estadi serà el Saragossa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)