Nàstic

“Hem fitxat millor del que el club pot”

Nàstic. Vicente Moreno està satisfet amb la plantilla, suficient per afrontar la lliga, malgrat que no descarta algun reforç més en funció del mercat

El Nàstic va anar per feina pel que fa als fitxatges i com que, a més, manté la majoria de futbolistes de la temporada passada, Vicente Moreno ha pogut començar a treballar amb una plantilla àmplia. De fet, hi sobren jugadors, i això ha fet que, des del primer entrenament, el ritme de les sessions sigui alt. “Hi ha molt bona predisposició, però és normal. Tots tenen ganes d'agradar, ja que hi ha molta gent i molta competència entre els jugadors, una competència sana”, va explicar ahir el tècnic valencià, content amb la confecció de la plantilla, suficient, segons assegura, per afrontar la competició oficial, tot i que no descarta alguna incorporació més si el mercat ofereix alguna bona oportunitat.

La joventut, una virtut

De moment, Moreno està satisfet amb les arribades. “Estic content amb els que han vingut. Hem fitxat millor del que el club pot, com sol ser habitual aquí”, afirma el tècnic del Nàstic, que considera que la joventut de moltes de les cares noves de l'equip no serà un problema, ben al contrari: “Tots, també els joves, estic convençut que donaran un bon rendiment. És veritat que l'experiència és un grau, però el més important és que els futbolistes tinguin bones condicions, siguin bons jugadors. I, si són joves i debuten en la categoria, sempre hi ha d'haver una primera vegada per a tot. Estic convençut que alguns demostraran que la categoria se'ls fa petita i que és un pas més en la seva progressió.” Sigui com sigui, Vicente Moreno està content de poder treballar amb una plantilla àmplia, malgrat que admet que la situació ideal seria treballar des del principi amb els que formaran la plantilla definitiva, una circumstància molt complicada en el futbol actual.

Debutar a casa, positiu

La mirada del Nàstic durant la pretemporada està posada en el cap de setmana del 22 i 23 d'agost, el de l'inici de la lliga. El Nàstic debutarà contra l'Albacete al Nou Estadi. “Un dels fets més positius del calendari és que comencem jugant a casa. És important que el primer partit sigui amb el suport de la nostra gent”, diu Vicente Moreno, que, en canvi, troba un handicap que el rival següent sigui el Tenerife, ja que l'equip canari no haurà sortit de les Canàries durant la pretemporada i haurà estat molt complicat fer-li un seguiment.

Després de dues setmanes completes de preparació, Vicente Moreno és conscient que ara, amb la càrrega de partits amistosos dels propers dies, vindrà el tram més important de la pretemporada, en què l'objectiu serà arribar bé a l'inici de la lliga.

LES FRASES

El mercat pot marcar si hi ha algun fitxatge més, però no em preocupa. Estem preparats
Vicente Moreno
ENTRENADOR DEL NÀSTIC
Hem fitxat millor del que el club pot, com sol ser habitual aquí. Estic convençut que tots, també els joves, tindran un bon rendiment

Més sortides que entrades

Vicente Moreno treballa aquests dies amb 28 futbolistes, més dels que són aconsellables tenint en compte que la LFP en deixa inscriure 25 i que les convocatòries per als partits no poden superar els 18. “Són molts jugadors i tots no podran entrar a l'equip, no cal ser gaire intel·ligent per saber que per número no hi poden ser tots”, explicava ahir el tècnic del Nàstic, que ja ha fet saber als jugadors amb més possibilitats de ser descartats –Pol Bueso, Marc Martínez i Luismi– que es comencin a moure per buscar equip. De tota manera, el mateix tècnic assegura que no hi ha res definitiu, que les necessitats de l'equip poden canviar –i amb això els possibles jugadors descartats–, en funció, entre d'altres coses, de si es fan més fitxatges o no.

Entre els 28 jugadors hi ha el migcampista israelià Gal Arael, que està a prova. Vicente Moreno el considera un bon futbolista, però admet que per incorporar un jugador en aquesta situació se n'ha d'estar molt segur i ha de millorar el nivell de la plantilla. D' altra banda, Fali, Naranjo i Calavera tindran fitxa del filial per la seva joventut, però Vicente Moreno els considera, sobretot els dos primers, jugadors del primer equip a tots els efectes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)