Territorial

El Barça B no ho té fàcil

Amistós. El filial blaugrana es va endur la victòria del camp de l'Escala, que va presentar una forta oposició amb un gran desgast físic

barça b3


l'escala0


Després d'un partidet d'entrenament a Navata, el Barça B –pendent encara de l'arribada de Gerard López, i sense Grimaldo ni Dongou– va superar el primer test seriós al camp de l'Escala. Els blaugrana, això sí, no ho van tenir gens fàcil, perquè van trobar un conjunt empordanès que, per contrarestar la qualitat d'un filial que jugarà dues categories per sobre, hi va posar un enorme desgast físic. El treball no va ser suficient per als de l'Escala per marcar, però sí per presentar oposició durant tot el partit i deixar una bona imatge.

Maxi Rolón va marcar la diferència en la primera meitat, amb dos gols molt seguits. El primer va ser de cap, després d'una centrada de Quintillà. El segon, amb assistència de Ié, va ser de vaselina. En la recta final del primer període, el porter local Quesada va evitar un parell de gols. El 0-3 va ser d'Aitor, després de la centrada d'Adama (59'). L'Escala també hauria pogut marcar.

L'ESCALA: Quesada, Nil Pàmies, Serra, Ricard Ferrer, MIr, Gasull, Negre, Feixas, Soler, Muniesa i Teixidor. (Dani, Youssef, Lluís Ferrer, Salam, Masjoan, Agustí Garcia, Mutar i Jam). BARÇA B: Ortolà, Godswill, Robert Costa, Edgar Ié, Quintillà, Agostinho Cá, Campins, Enquene, Maxi Rolón, Bicho i Cámara. (Ondoa, Palencia, Juste, Tarín, Lucas, Huertas, Babunski, Kaptoum, Adama, Amir, Aitor, Ros). GOLS: 0-1 (22') Maxi Rolón. 0-2 (24') Maxi Rolón. 0-3 (59') Aitor. ÀRBITRE: Oriol Jarid. PÚBLIC: Uns 1.500 espectadors al municipal de l'Escala.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)