Nàstic

El Nàstic promet

Amistós. L'equip tarragoní ofereix una bona imatge contra el Vila-real en el seu primer partit de l'estiu, marcat pels gols de penal del local Marcos (48') i del visitant Trigueros (71')

VILA-REAL1


NÀSTIC1


El Nàstic va mostrar bons detalls de conjunt en l'estrena i va plantar cara a tot un rival de primera, el Vila-real, que no va poder passar de l'empat. Els dos gols van ser de penal. Primer va marcar el local Marcos (48') i després va empatar Trigueros (71') per un Vila-real que va acabar millor el partit.

Al ritme baix habitual dels primers partits de pretemporada, s'hi va afegir la lesió del visitant Bailly, que va tenir el joc aturat en els primers minuts. La intensitat, però, va pujar una estona al ritme dels dos carrilers del Nàstic, Calavera i Mousa, que van arribar a l'àrea amb perill, tot i que les seves accions no van trobar bones rematades. El Vila-real intentava tenir la pilota, però el Nàstic la hi disputava i, durant bona part de la primera meitat, la va fer circular amb més fluïdesa que l'equip groc. En aquest punt de l'estiu, però, encara falta coordinació per arribar amb perill a les àrees rivals.

També falta coordinació en defensa i velocitat per rebutjar la pilota ràpidament sense complicar-se la vida. Ho va demostrar el visitant Jokic a l'inici de la segona meitat, fent un penal innocent, des de terra, sobre Rayco. Marcos, amb la seva sang freda habitual, no el va desaprofitar (48'). El Vila-real, amb molts titulars habituals en la segona meitat, no aconseguia imposar el ritme i, a més, veia com el Nàstic ho provava a la contra, com ara en una acció veloç de Rayco mal finalitzada per Giner. La qualitat del Vila-real, però, provocava que amb poc en fes prou per amenaçar Tomeu, tal com van demostrar les accions fallades per Pereira i Espinosa i, poc després, el penal de Fali a Gerard Moreno. Trigueros tampoc no va fallar (71'). Jonathan Pereira va tenir l'1-2 a tocar després d'una assistència d'Espinosa en un tram final en què el Vila-real va tenir el partit controlat.

NÀSTIC: Manu Reina, Calavera, Pablo Marí, Manolo Martínez, Mousa, Gal Arael, David Rocha, Jean Luc, Xisco Muñoz, José Naranjo i Azkorra. Segona meitat: Tomeu Nadal, Valentín, Xisco Campos, Xavi Molina, Mossa, Fali, Tejera, Xisco Hernández, Giner, Rayco i Marcos. VILA-REAL: Areola, Rukavina, Bailly (Pantic, 12'), Iñiguez, Jaume Costa, Aleix, Bruno, Samu Castillejo, Leo Suárez, Leo Baptistao i Fran Sol. Segona meitat: Barbosa, Mario, Pantic, Víctor Ruiz, Jokic, Pina, Trigueros, Iván Alejo, Espinosa, Jonathan Pereira i Gerard Moreno. GOLS: 1-0 (48') Marcos, de penal. 1-1 (71') Trigueros, de penal. ÀRBITRE: Medié Jiménez. PÚBLIC: 3.235 espectadors.

Bona impressió de Gal Arael

El Nàstic té aquests dies a prova el migcentre israelià Gal Arael. És un futbolista que agrada a Vicente Moreno, i per això el tècnic valencià el va fer jugar en la primera meitat, per poder avaluar-lo més enllà dels entrenaments. Gal Arael va tenir una bona actuació, amb bona col·locació, fluïdesa en la circulació i compenetració amb l'altre migcentre grana, David Rocha. Moreno, però, considera que, per fitxar-lo, ha de millorar de manera clara el nivell de la plantilla, i de moment no ho té clar. El tècnic valencià esperarà encara uns dies i encara li donarà minuts en el partit de dissabte contra el Cornellà.

D'altra banda, Pol Bueso, Marc Martínez i Luismi no van tenir minuts en el partit d'ahir, de manera que es va confirmar que són els descartats de Vicente Moreno. Ja fa alguns dies que ho saben i s'estan buscant equip. Miquel Palanca i Iago Bouzón, que han tingut molèsties aquesta setmana, tampoc no van jugar ahir.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)