Territorial

Dos reforços de tercera arriben a la Jonquera

1a catalana. Fran Pérez i Pau Bonmatí arriben al club fronterer després de jugar el curs passat al Manlleu i al Peralada, respectivament

A la Jonquera, que va arrencar dimarts la pretemporada, es van incorporar ahir als entrenaments els dos últims fitxatges. Fran Pérez i Pau Bonmatí arriben de tercera divisió per completar una plantilla que en el dia d'avui disposa de 22 efectius.

Fran Pérez, de 23 anys, arriba procedent del Manlleu, en què la temporada passada va jugar un total de 27 partits a tercera i va marcar dos gols, per reforçar la zona ofensiva. A més, l'extrem gironí va disputar dos partits amb el Girona a segona A la temporada 2009/10, quan tan sols tenia disset anys. D'altra banda, Pau Bonmatí arriba del Peralada per cobrir la línia defensiva, en què es pot adaptar tant a la posició de central com a la de lateral dret. El curs passat les lesions van marcar el rendiment del defensa de 22 anys amb el conjunt xampanyer, però tot i això va aconseguir disputar un total de divuit partits, catorze dels quals com a titular. Bonmatí es retrobarà amb tres excompanys seus al Peralada el curs passat: Toni Montero, Alforcea i Chacón, que també han arribat a la Jonquera aquest estiu. Les incorporacions de Pérez i Bonmatí s'afegeixen a les dotze que ja ha fet la Jonquera enguany. Una plantilla renovada que afrontarà la quarta temporada consecutiva del club a la categoria.

Porters
Toni Montero
Peralada
Patet
Girona B
Defenses
Fran Soler
Juvenil Olot
Amós Gasca
Palamós
Jordi Alforcea
Peralada
Dani Fernández
6a temp.
André Mabil
3a temp.
Mathew Edile
2a temp.
Marc Fageda
2a temp.
Pau Bonmatí
Peralada
Migcampistes
Henry Gilham
Figueres
Benaissa Zoubai
Besalú
Joel Rama
Banyoles
Albert Bassols
5a temp.
Toumani Sangare
2a temp.
Carles Chacón
Peralada
Ivan Ruiz
Besalú
Davanters
Carlos López
2a temp.
Pol Compte
2a temp.
Pep Vergara
Gironès
Fran Pérez
Manlleu
Èric Gispert
Banyoles
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)