Territorial

El Girona ja treballa per aferrar-se a l'elit

Divisió d'honor juvenil. L'equip que dirigeix Robert Vila tindrà aquest curs moltes cares noves amb l'objectiu d'aconseguir la permanència

El juvenil del Girona va començar a treballar dimecres amb la mirada posada en la nova temporada que arrencarà el primer cap de setmana de setembre. Els gironins, després d'aconseguir l'ascens el curs passat a la divisió d'honor, tindran l'objectiu primordial d'aconseguir la permanència per mantenir un pilar fonamental per a la formació dels joves futbolistes del planter. “L'objectiu d'un equip juvenil és ajudar els jugadors a créixer en la competitivitat i si aconseguim que ho facin cada setmana segur que assolirem l'objectiu primordial de la permanència”, assegura Albert Síria, coordinador del futbol de base del Girona.

L'ascens ha provocat una reestructuració pràcticament completa de la plantilla. La major part dels integrants del juvenil A el curs passat han acabat la seva etapa i han hagut de fer el salt al Girona B. Només Carles Puig, Joel Arimany, Jordi Sala i Mario Jiménez podran gaudir de la plaça a l'elit que es van guanyar el curs passat. L'ascens ha obert la porta a l'arribada de jugadors amb molta projecció i el Girona ho ha aprofitat per completar la plantilla. Fins a deu cares noves estaran a disposició del tècnic, Robert Vila, que continuarà una temporada més al capdavant del juvenil. Per acabar de donar forma a l'equip, la resta de components seran jugadors que estaven al juvenil B la temporada passada i que aquest any fan el salt.

Pretemporada d'infart

La pretemporada dels juvenils blanc-i-vermells serà llarga i dura. Dimecres que ve, 29 de juliol, els de Robert Vila jugaran el primer amistós contra el Granollers de tercera divisió i el seguiran un total de nou partits en un mes.

A banda de la quantitat, els gironins tindran la dificultat d'enfrontar-se en la major part a equips de categoria amateur que els exigirà un esforç físic molt important. Només tres partits de la pretemporada seran contra equips juvenils: el Prat, el Bellvitge i el Barça B, tots de lliga estatal.

L'objectiu és ser competitiu cada partit i, si ho fem, segur que assolirem la permanència
Albert Síria
Coord. futbol de base girona
Arriba molta gent nova i hem de fer una pretemporada densa i dura per intentar conjuntar l'equip com més aviat millor
Carles Santaló
Espanyol
Adrià Laviano
Espanyol
Pol Agustí*
Espanyol
Sergi Abat
Manlleu
Roger Verdaguer
Manlleu
Gerard Mas
Gironès
Carles Corominas
Gironès
Abde Haidour**
Gironès
Alejandro Delgado
Mollet
Lluís Bargalló
Damm
* Arriba cedit ** Torna d'una cessió
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)