Nàstic

Achille Emana, a prova

Nàstic. L'exjugador del Tolosa i el Betis s'entrena des d'ahir amb els grana, que n'avaluaran durant les pròximes setmanes l'estat de forma per si pot augmentar el nivell de la plantilla

El migcampista ofensiu Achille Emana s'entrena des d'ahir a les ordres de Vicente Moreno, que haurà de decidir en les pròximes setmanes si el seu estat de forma i el seu nivell futbolístic són adients per formar part de la plantilla del Nàstic. Emana, de 33 anys, va marcar una època al Tolosa (2000-08) i també va tenir un bon rendiment al Betis (2008-11), en el qual va jugar un any a primera i dos a segona A, amb retorn a la màxima categoria l'última temporada.

Al club andalús va coincidir amb l'actual segon entrenador del Nàstic, Nano Rivas, i amb un dels seus nous companys, Xisco Muñoz, que van fer costat al nouvingut durant el seu primer entrenament amb el Nàstic, ahir al vespre. Després del Betis, l'exinternacional camerunès va jugar, sense gaire història, a l'Al-Hilal de l'Aràbia Saudita, a l'Al-Ahli i a l'Al-Wasl dels Emirats Àrabs i al Cruz Azul i a l'Atlante mexicans. En aquest últim club havia acabat el contracte recentment.

Achille Emana és germà del davanter de la Pobla de Mafumet Stephane Emana, un dels futbolistes clau en l'ascens a segona B del filial del Nàstic, amb el qual continuarà lligat una temporada més. També en l'apartat ofensiu, el Nàstic està pendent d'acabar de tancar el fitxatge del davanter centre Álex López (València).

Avui, contra el Cornellà

El Nàstic disputarà aquesta tarda al complex Esportiu Salou Futbol (19.30 h) el segon partit amistós de la pretemporada contra el Cornellà, rival dels tarragonins la temporada passada a segona B.

El tècnic grana, Vicente Moreno, podrà continuar donant minuts als seus jugadors i avaluant el nivell de l'israelià Gal Arael, que està a prova. Caldrà veure si Moreno fa jugar una estona Achille Emana.

PASSAT RECENT

Ha acabat una etapa poc fructífera entre el Pròxim Orient i el futbol mexicà

LLIGAM FAMILIAR

El seu germà Stephane és un dels pilars ofensius del filial del Nàstic
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)