Nàstic

Una qüestió de galons

Nàstic. El conjunt grana va imposar-se al Cornellà gràcies a la seva major efectivitat en la primera part, en què va sentenciar el partit amb tres gols

CORNELLÀ0

NÀSTIC3

El Nàstic va confirmar ahir contra el Cornellà les bones sensacions que havia exhibit en el matx de dimecres contra el Vila-real al Nou Estadi. El conjunt de Vicente Moreno s'enfrontava a un rival de segona B com el Cornellà i va imposar els seus galons en un partit en què Emaná, que està a prova, va jugar la segona part.

En el primer temps els tarragonins van portar la batuta. Així, les ocasions i els gols no van trigar gens a arribar. El primer va ser obra de Ferran Giner, que en el minut 17 va caçar una pilota morta a la frontal i va batre Toni Casamayor amb un xut ben col·locat. Un quart d'hora després arribaria el segon mitjançant una falta directa executada amb mestria per Xisco Muñoz. Del 2-0 al 3-0 encara passarien menys minuts, ja que en el 37' Toni Casamayor va cometre un penal sobre Marcos que el mateix davanter va transformar. Després, el ritme del partit va decaure i en la segona part, amb dos blocs molt canviats, hi va haver menys ocasions. El marcador ja no es va moure.

NÀSTIC: Nadal, Gerard Valentín, Xisco Campos, Pablo Marí, Mossa, Xisco Muñoz, Gal Arael, Ferran Giner, Sergio Tejera, Rayco i Marcos. També van jugar: Varo, Calavera, Manolo Martínez, Molina, Pol Bueso, Mousa, Fali, Rocha, Jean Luc, Naranjo i Emaná. CORNELLÀ: Toni Casamayor, Adrián Pulido, Borja, Pelegrí, Ñoño, David, Annás, Dani Martí, Enric, Gómez i Fran Piera. També van jugar: Marcos, Joel, Xemi, Bartu, Coll, Lulu i Luke. GOLS: 1-0 (17') Ferran Giner. 2-0 (33') Xisco Muñoz. 3-0 (37') Marcos, de penal. ÀRBITRE: Josep Subirats Matamoros. T.G.: Als visitants Pelegrí i Toni Casamayor. PÚBLIC: Uns 200 espectadors al complex esportiu Futbol Salou.

Felip s'acomiada del Nàstic

El tècnic de porters Felip Ortiz va acomiadar-se ahir del Nàstic després d'incorporar-se al cos tècnic de Gerard López al Barça B. “Passa pocs cops a la vida que un club com el Barça reclami els teus serveis”, va dir Felip, que no va oblidar-se de ningú a l'hora dels agraïments: “Vull donar les gràcies al club, a l'afició, a Emilio Viqueira, a Vicente Moreno i, sobretot, al president, que és una persona clau per a mi. Desitjo el millor per al Nàstic i sóc un nastiquer més.”