Nàstic

Salt amb responsabilitat

Nàstic. Àlex López debutarà a segona A amb la pressió afegida de ser l'únic reforç per a la punta d'atac de l'equip tarragoní. Era una prioritat de la direcció esportiva, que n'espera gols

A Àlex López li ha arribat una gran oportunitat, però amb pressió afegida. Amb només 21 anys, el futbolista de Calafell té la responsabilitat de ser l'únic reforç per a la davantera que ha fet aquest estiu el Nàstic per afrontar l'exigent temporada del retorn a segona A. De moment, Àlex López, format al Reus amb un parèntesi d'una temporada al juvenil del Barça, ha protagonitzat dues bones temporades a segona B –l'última al Reus (34 partits i 12 gols) i la passada, al València Mestalla (34 i 11)–, però encara no ha debutat a segona A. De totes maneres, a Àlex López no l'espanta el repte i considera que el sot fet de fitxar pel Nàstic, sigui quin sigui el context, ja és una gran responsabilitat i que té clar que a Tarragona ho ha de donar tot per aportar el seu treball a l'equip, tal com va assegurar ahir durant la seva presentació com a futbolista grana. “La grandesa del club i les ganes de progressar, de fer un pas endavant, han estat el que des d'un primer moment m'ha fet decidir a acceptar la proposta del Nàstic”, va dir Àlex López.

El València no va posar facilitats per deixar marxar el davanter de Calafell, una prioritat per al Nàstic, ja que el considerava una peça important del seu filial. Segons el director esportiu del Nàstic, Emilio Viqueira, la predisposició del futbolista a canviar València per Tarragona va ser important per acabar de desencallar una operació en què el Nàstic ha hagut de pagar traspàs, la quantitat del qual no ha estat revelada pel club tarragoní. Àlex López, que ha signat amb el Nàstic fins al juny del 2019, assegura que a València ho tenia molt complicat per fer el salt al primer equip.

En una plantilla amb molts futbolistes per a la segon línia d'atac, la punta només en té tres. Àlex López tindrà la competència de Marcos Jiménez, un futbolista amb galons dins del Nàstic –serà la quarta temporada al club grana–, però que tampoc no ha jugat mai a segona A, i Gorka Azkorra, que el curs passat va ser més reserva que titular però que sí que té experiència en la categoria de plata, ja que hi ha militat vuit temporades.

La grandesa del club i les ganes de progressar han estat el que m'ha fet decidir pel Nàstic
Àlex López
DAVANTER DEL NÀSTIC
L'operació ha sigut complicada perquè el València em volia tenir al filial, però allí és molt difícil progressar i fer el salt al primer equip

Augmenta el pes dels tarragonins

El Nàstic ha tingut en els últims anys un dèficit pel que fa a la presència de futbolistes de la demarcació de Tarragona. Aquesta temporada, en canvi, el retorn a segona A va acompanyat d'un creixement en el nombre de tarragonins. A més d'Àlex López, de Calafell, aquest estiu ha aterrat al Nàstic Miquel Palanca, nascut a la ciutat de Tarragona. Xavi Molina, de la Canonja, es manté de la temporada passada, i Alberto Varo, també de Tarragona, i Jordi Calavera, de Cabra del Camp, compaginaran el primer equip i el filial.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)