Nàstic

Emana té les portes obertes i Arael agrada

Els jugadors a prova. El Nàstic admet que és l'exjugador del Betis el que ha de decidir si fitxa, i es pren uns dies més per avaluar millor l'israelià

El Nàstic té ara mateix dos futbolistes que s'entrenen sota les ordres de Vicente Moreno però que no tenen contracte amb el club grana. Són dos casos diferents. Per una banda, Achille Emana, de 33 anys, és un futbolista contrastat –se'l recorda per les bones temporades al Tolosa i el Betis–, de manera que el Nàstic li obre les portes i considera que és el mitjapunta camerunès el que haurà de decidir sobre el seu futur. “Seria de ximples dir que tenim a prova un jugador com Emana. Hem de veure si ell s'hi sent a gust i si nosaltres ens sentim a gust amb ell”, va explicar ahir el director esportiu del Nàstic, Emilio Viqueira. Emana ja va tenir uns minuts dissabte contra el Cornellà i podrà continuar avaluant el seu estat de forma en els quatre partits que els tarragonins afrontaran en una setmana intensa.

Pel que fa al mig centre israelià Gal Arael, el cos tècnic i la direcció esportiva s'agafen uns dies més per decidir si l'incorporen. El futbolista, de 26 anys, està agradant bastant, i per això el club grana vol continuar examinant-lo fent-lo participar en els partits amistosos d'aquesta setmana. Gal Arael té un perfil una mica diferent del dels altres pivots defensius de l'equip, més posicional i amb millor circulació de la pilota. Si finalment el Nàstic acaba incorporant els dos futbolistes, no es descarta donar alguna baixa més a part dels tres jugadors descartats –Pol Bueso, Marc Martínez i Luismi–, que es continuen entrenant sota les ordres de Vicente Moreno però que s'estan movent per trobar un equip abans que comenci la temporada.

MÉS SORTIDES?

Si al final tots dos es queden, el club no descarta donar més baixes que les tres sabudes
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)