2a divisió A

Amb una samarreta de Franco

Futbol. En la seva presentació com a jugador del Jaén, Nuno Silva va aparèixer amb una samarreta del dictador. Més tard, es va disculpar: “Desconeixia la repercussió que té per a la societat espanyola”

Enmig de l'enrenou provocat per la desmesurada sanció que la comissió antiviolència va proposar dilluns passat per la xiulada a l'himne espanyol durant la final de la copa entre el Barça i l'Athletic, ahir es va viure un episodi surrealista a Jaén. El portuguès Nuno Silva es va presentar com a nou futbolista del conjunt andalús amb una samarreta en què apareixia la imatge del dictador Francisco Franco vestit de militar i realitzant la salutació feixista, fet que va provocar un gran enrenou a les xarxes socials. La polèmica va anar creixent i això va provocar que el jugador es veiés obligat a disculpar-se. “Aquesta peça la vaig adquirir a Portugal temps enrere i en cap moment he sabut la repercussió que té aquest personatge històric per a la societat espanyola”, informava el comunicat emès pel club. “Vull demanar disculpes a totes aquelles persones que s'hagin sentit ofeses o a les quals hagi pogut ferir la sensibilitat. En cap moment he pretès fer apologia de les ideologies que professava aquesta persona”, va concloure.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)