Territorial

MIQUEL MUÑOZ

ENTRENADOR DEL FARNERS (1A CATALANA)

“El dia a dia ens posarà a lloc”

“El Farners és un pas endavant en la meva carrera”

“Tots els equips de la demarcació de Girona seran rivals forts”

Miquel Muñoz, extècnic del Manlleu de tercera divisió, agafa les regnes del Farners juntament amb Lluís Padrós. Muñoz liderarà un projecte renovat, ple de canvis a la plantilla i el retorn d'un fill pròdig, Ivan Fernández, amb l'objectiu de completar un bon any.

El Farners és un dels equips gironins que fa més temps que és a la categoria, i Miquel Muñoz hi debuta.
Jo vinc de tercera amb el Manlleu, i el Farners ja fa uns quatre anys que és a la categoria. És un pas endavant més en la meva carrera. Jo sóc de la zona de Barcelona i em permetrà conèixer més els equips de la banda de Girona. És un repte il·lusionant que afronto amb moltes ganes de fer un bon any.
Serà un curs amb moltes cares noves a l'equip. Com ho veu?
Quan vaig aterrar en Lluís Padrós, que farà tàndem amb mi, i el secretari tècnic, en Marc Tello, ja ho tenien tot bastant encarrilat. Ells coneixien més la plantilla i els jugadors que calia canviar. Jo he participat més a l'hora d'incorporar els jugadors.
El retorn d'Ivan Fernández a Santa Coloma és una de les gran novetats.
Estic molt content que hagi decidit tornar a casa seva. És un luxe. Sempre juga al màxim, no s'amaga mai, és treballador i té experiència a tercera amb el Manlleu. Aportarà força i empenta al mig del camp.
L'objectiu és assolir la permanència abans que el curs passat?
El dia a dia marcarà els nostres objectius. Volem assegurar la permanència al més aviat possible. Si és a l'abril, a l'abril; si és al maig, al maig... A partir d'aquí, com tothom, tot allò que arribi estarà molt bé. Volem competir fins a l'última jornada de lliga.
Com veu el nivell de la lliga i en especial dels gironins?
El nivell del grup serà molt alt. Conec alguns equips, com el Vilassar i el Martinenc, i estan fitxant jugadors de tercera divisió; l'Horta, bons jugadors de primera catalana; l'Andorra, una incògnita... Tothom s'està reforçant molt bé. Crec que la categoria serà més forta que l'any passat. Tots els equips de Girona seran rivals forts. No n'hi haurà cap de fluix.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)