Nàstic

“Cal convèncer Emana perquè es quedi”

Nàstic. El camerunès està mostrant un gran nivell i la plantilla grana considera que, si acaba fitxant, serà un jugador molt important

“Seríem ximples si penséssim que tenim Emana a prova”, va dir aquesta setmana el director esportiu del Nàstic, Emilio Viqueira, conscient que, si el jugador camerunès mostra el nivell que se li suposa, el club grana no dubtarà a incorporar-lo, i que la decisió està més aviat en mans de l'exjugador del Tolosa i el Betis. Vicente Moreno també li ha obert les portes, i sobretot veient el rendiment que està oferint en els partits amistosos que aquests dies disputa el Nàstic. Dijous, al camp del València Mestalla, el mitjapunta camerunès va fer un dels tres gols dels tarragonins. La plantilla destaca la qualitat i l'experiència d'Emana, i per això espera que acabi incorporant-se definitivament a l'equip grana, tal com afirmava ahir Manolo Martínez: “Està molt motivat, veu que el futbol torna a cridar-lo. Potser encara està al seixanta per cent en l'aspecte físic i en el tècnic, però es nota que té molt de potencial. Podria ser gairebé imprescindible per a aquest equip. Cal convèncer-lo perquè es quedi; si ho aconseguim, serà un jugador molt important que ens donarà tranquil·litat en molts partits.” Manolo Martínez s'hi ha enfrontat diverses vegades a segona A: “Jo l'he patit. És un futbolista que marca diferències.”

A LA SEVA TEULADA

El cos tècnic ja li ha obert les portes i és ell el que ha de decidir si es queda

Avui, contra el Saragossa

Després de jugar dimarts contra l'Ascó, dijous contra el Mestalla i ahir contra el Vilafranca, el Nàstic completa una setmana intensa de partits aquest vespre al Nou Estadi contra el Saragossa (a dos quarts de nou). Serà el segon partit dels grana al camp després d'empatar contra el Vila-real en l'estrena de l'estiu. El mig israelià Gal Arael, que està a prova i està agradant, tindrà minuts després de perdre's per lesió els dos últims partits. Ahir es va saber un nou amistós del Nàstic, el 8 d'agost a Sabadell.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)