Territorial

Agi decanta el duel

Amistós. El Palamós va vèncer 0-1 el Girona B, que tot just disputava el primer partit de preparació. L'encert i la velocitat d'Agi van ser clau

Palamós1


girona b0


El Palamós va guanyar per la mínima el seu segon partit amistós de pretemporada contra el Girona B, a l'estadi Josep Sunyer i Arxer de Sant Feliu de Guíxols. El conjunt dirigit per Joan Mármol es va imposar al filial gironí gràcies a un solitari gol de l'exjugador del Lloret Agi, que amb la seva velocitat va fer anar de corcoll la defensa rival (20').

El Girona B, que s'estrenava en un partit sota la direcció de Nacho Castro, va estavellar a la sortida d'un córner una pilota al travesser (28'), en una de les poques ocasions clares de què va disposar. Com és habitual en partits de pretemporada, els múltiples canvis i el cansament van fer que la intensitat del matx anés a menys.

En la segona part, el Palamós va poder ampliar la renda després d'una doble ocasió de Coro, que va enviar l'esfèrica al pal quan ho tenia tot de cara.

GIRONA B: José Muñoz, Genís, Gallardo, Joan Pujol, Ferran López, Mamau, Moha, Marc Carbó, Juanpi, Sebari i Nahuel Arroyo. També: Quintanas, Moreno, Mora, Torres, Marc Bech, Sanding, Abdoulay, Naroimento, Mourad. PALAMÓS: Aleix Manzano, Arsen (Moha, 53'), Ayala, Jorge (Pastor, 22'), Subi (Sergi Collell, 53'), Gerard Herrera, Àlex Fernández (Frigola, 63'), Ignasi (Makaay, 45'), Marc Medina (Marçal, 63'), David Torres (Coro, 53') i Agi (Sebas, 63'). GOLS: 0-1 (20') Agi. ÀRBITRE: Parramon. TG.: cap. PÚBLIC: Uns 100 espectadors a l'estadi Josep Sunyer i Arxer de Sant Feliu.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.