Territorial

La rebel·lió dels petits

Copa Catalunya. En els tres partits en què jugaven conjunts de diferent divisió, l'equip d'inferior categoria va aconseguir la classificació per a la segona eliminatòria de la competició

Menys el Terrassa-Rubí, eliminatòria en què s'enfrontaven conjunts de la mateixa divisió –tercera–, els altres tres encreuaments van caure del costat de l'equip de categoria inferior. Va ser el cas del Cerdanyola, que va vèncer el Badalona; el Castelldefels, que ho va fer contra el Gavà, i el Prat, que va eliminar l'Hospitalet.

Seria exagerat parlar de sorpresa majúscula tenint en compte el moment del curs en què es troben els equips i en què sovint és més determinant la càrrega de treball feta fins al moment que la qualitat dels futbolistes, però sí que sobta que caiguessin eliminat els dos segona B.

Un penal i expulsió en l'últim minut de la primera meitat va condicionar totalment el Prat-l'Hospitalet, que va ser l'únic enfrontament del dia en què es va veure més d'un gol. El retornat Jaime va anotar des dels onze metres el penal comès per Èric Via (45') i la segona part amb deu homes se li va fer massa costa amunt al conjunt de Martí Cifuentes, que a sobre va veure va veure com perdia per lesió Lucas del Campo. Quan faltaven deu minuts, Oriol Molins va fer el segon, que certificava la classificació del conjunt potablava i allargava un partit més la ratxa de nou partits sense vèncer en la copa Catalunya de l'Hospitalet.

A Les Fontentes, el Cerdanyola i el Badalona s'estrenaven en pretemporada i els de Toni Carrillo van aprofitar un error defensiu del conjunt escapulat per classificar-se per a la següent ronda. Sergio Ginés va ser l'autor del gol (25') i els verds es veuran les cares amb el Palamós, també a Cerdanyola. Per la mínima també va eliminar el Rubí a un Terrassa que només va presentar tretze jugadors en la convocatòria per falta d'efectius. El gol va arribar a les acaballes, obra de l'ex-Sabadell B Aleix Domínguez (87'). Per últim, a Gavà, el Castelldefels va aconseguir el bitllet per a la següent fase després de derrotar el Gavà –que tampoc va poder completar la convocatòria– gràcies a un gol del jugador del filial Miki Gustà (65'). D'aquesta manera, els de Miki Carrillo seran l'únic conjunt de primera catalana que jugarà la segona eliminatòria de la copa, després de l'eliminació dissabte del Martinenc.

Divendres
Vilafranca-Nàstic
2-1
Dissabte
Masnou-Palamós
0-0 (2-4)
Santfeliuenc-Cornellà
1-3
Europa-Espanyol B
1-0
Júpiter-Martinenc
1-1 (4-3)
Muntanyesa-St. Andreu
1-2
Peralada-Figueres
0-0 (3-5)
Ascó-Lleida
1-1 (2-4)
Manlleu-Olot
0-1
Ahir
Gavà-Castelldefels
0-1
0-1 (65') Miki Gustà.
Terrassa-Rubí
0-1
0-1 (87') Aleix Domínguez.
Cerdanyola-Badalona
1-0
1-0 (25') Sergio Ginés.
Prat-l'Hospitalet
2-0
1-0 (45') Jaime. 2-0 (80') Molins.
*El Reus en va quedar exempt
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)