Nàstic

Un bloc ja conformat

Nàstic. Amb els darrers dos fitxatges, el conjunt grana ja té la plantilla de la temporada que ve gairebé tancada i, amb 30 homes en l'estada a Andorra, la prioritat és encaminar les sortides

D'aquí a dues setmanes, el Nàstic tornarà a jugar un partit de la Lliga de Futbol Professional. El conjunt grana, timonejat un curs més per Vicente Moreno, ha fet els deures amb força celeritat i després dels dos últims fitxatges –Gal Arael i Emana– ja té la plantilla gairebé tancada. Aquests dies els jugadors s'han acabat de posar a punt en l'estada a Andorra, en què el tècnic ha disposat de trenta homes, si bé n'hi ha un parell que la temporada que ve alternaran el Nàstic i la Pobla –Alberto Varo i Calavera– i n'hi ha tres que saben que s'han de buscar una sortida –Pol Bueso, Marc Martínez i Luismi–. La xifra de transferibles, això sí, encara podria augmentar en algun nom més, ja que hi ha zones del camp, com l'atac, en què hi ha més de dos homes per posició.

Dels trenta homes que aquests dies s'han estat exercitant a les ordres de Vicente Moreno, un terç han arribat en el mercat d'estiu. L'única línia sense canvis, amb tot, ha estat la porteria, ben coberta amb Manolo Reina, Tomeu Nadal i Alberto Varo. En la rereguarda, d'altra banda, només s'han incorporat un parell de peces: Iago Bouzón i Mousa Bandeh. I és que en aquesta línia, l'equip tarragoní ja tenia suficients peces que van disposar de protagonisme la temporada passada, com ara Gerard Valentín, Xisco Campos, Pablo Marí i Moussa, noms als quals s'hi pot sumar Manolo Martínez i Xavi Molina, pivots que també poden jugar a l'eix de la defensa.

La major part dels fitxatges, amb tot, s'ha concentrat a la medul·lar i, sobretot, a l'atac. Han arribat dos mitjos de tall defensiu –Gal Arael i Fali–, cinc futbolistes d'atac –Sergio Tejera, Emana, Naranjo, Xisco Hernández i Miguel Palanca– i un ariet pur: Álex López. Amb un bloc tan ampli, doncs, ara és el moment de les sortides, i alguns dels jugadors que no compten, com ara Marc Martínez, amb una proposta del Lleida, ja disposen d'ofertes que es podrien concretar en les pròximes hores.

SENSE RETOCS

La porteria és l'única posició en què el Nàstic no ha incorporat cap reforç

UNA PINZELLADA

La polivalència dels pivots ha propiciat que hi hagi pocs retocs al darrere

MOLTS CANVIS

L'atac i la zona de creació han acaparat el gros dels fitxatges d'aquest estiu
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)