Territorial

Un clàssic a Banyoles

Torneig de l'Estany. El Banyoles, l'Olot i el Figueres participen en la 46a edició d'una competició que enguany canvia de format

La 46a edició del torneig de l'Estany de Banyoles, un dels clàssics estivals més antics de Catalunya, comença avui amb la participació de l'Olot, de segona B, el Figueres, de tercera divisió, i l'equip amfitrió, el Banyoles, que militarà a segona catalana.

Enguany la principal novetat de la competició és el canvi en el seu format. Les eliminatòries prèvies, habituals en els darrers anys, desapareixen i els tres conjunts jugaran tots contra tots. El s partits tindran una durada de quaranta-cinc minuts i l'equip que aconsegueixi més punts dels tres aixecarà el trofeu de campió.

L'Olot i el Figueres obriran el foc a les vuit. Empordanesos i garrotxins es tornaran a veure les cares, per segona vegada aquesta pretemporada, després del 0-1 de Vilatenim favorable als de Rodri. El Banyoles, que disputarà els seus primers minuts de preparació, s'enfrontarà en el següent matx amb el perdedor del primer partit, a les 21.00 h. El duel entre els locals i el vencedor tancarà el torneig a les 22.00 h.

A més, copa de l'Estany

En paral·lel al torneig, el Banyoles ha organitzat pel cap de setmana del 29 i el 30 d'agost la primera copa de l'Estany, entre vuit equips de la comarca: FC Serinyà, UE Sant Miquel de Campmajor, UE Fontcoberta, Camós CF, UE Porqueres, Atlètic Club Banyoles, AE Cornellà del Terri i els blanc-i-blaus.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)