2a divisió A

Dia d'amistosos per als tres conjunts catalans

2a divisió A. El Nàstic visitarà el Sabadell a la Nova Creu Alta, el Llagostera s'enfrontarà amb el Barça B i el Girona amb el Lleida Esportiu

Quan falten quinze dies perquè comenci la competició, el Nàstic, el Llagostera i el Girona continuen la seva posada a punt per tal d'encarar l'inici de lliga amb les millors garanties possibles. Després de sis dies d'estada a Andorra, el Nàstic de Tarragona diu adéu avui al país pirinenc i se n'anirà directament a Sabadell, on aquesta tarda disputarà un partit amistós contra el conjunt arlequinat a la Nova Creu Alta (20.30 h). El Llagostera, per la seva part, també continua intensificant la preparació, i avui jugarà el seu cinquè partit de pretemporada contra un altre exequip de la divisió de plata, el Barça B. L'enfrontament tindrà lloc a les vuit del vespre al Palamós-Costa Brava.

Finalment, el Girona de Pablo Machín, amb la plantilla encara per definir, viurà una ració doble de partits amistosos aquest cap de setmana. De moment, avui els gironins rebran el Lleida Esportiu a Montilivi (19.30 h), en el que serà un partit molt especial per a l'exjugador dels blaus, Jaime Mata. D'altra banda, el Girona es desplaçarà demà a la Garrotxa per enfrontar-se amb l'Olot, en el marc del trofeu de Sant Aniol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)