Territorial

Dos matxs per completar la segona eliminatòria

Copa Catalunya. El Júpiter-Europa i el Rubí-Sant Andreu són els dos partits que es van ajornar a causa del Torneig d'Històrics

Amb el Júpiter-Europa i el Rubí-Sant Andreu d'avui s'acabarà de jugar la segona fase de la copa Catalunya que es va disputar en gran part el cap de setmana passat.

Ajornats a dimarts a causa de la participació dels quatre equips en el Torneig d'Històrics –encara que ni el Rubí ni el Sant Andreu van passar de la fase de grups–, amb els enfrontaments d'avui es completarà el quadre de la tercera fase de la copa Catalunya, la darrera sense la presència dels equips que la temporada passada jugaven a segona divisió A.

El vigent campió, l'Europa, visitarà la Verneda per enfrontar-se amb el Júpiter en un nou derbi barceloní, després de vèncer Espanyol B i el Martinenc, respectivament. Per la seva banda, el Rubí rebrà el renovat Sant Andreu de Manolo Márquez, en una eliminatòria en la qual el vencedor quedarà exempt de la següent eliminatòria i es classificarà directament per als quarts de final.

El Vilafranca, el Cornellà, el Figueres, el Cerdanyola i el Reus són els equips que esperen en una tercera fase que es jugarà el cap de setmana vinent, l'últim abans de començar la competició de lliga.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)