Territorial

Un paper dóna la classificació al Santboià

Copa Baix Llobregat. El guanyador del triangular el va haver de decidir un sorteig perquè els tres equips estaven empatats a tot

No hi va haver cap diferència entre el Prat, el Santboià i el Cornellà. Els tres equips van empatar a punts (un empat cada un), a gols (no en van fer cap) i a gols en els penals (3-2). Per tant, va ser un sorteig amb paperets el que va determinar que serà el Santboià el que disputarà la gran final –a noranta minuts– contra el guanyador del triangular d'avui. L'Hospitalet, flamant campió del Torneig d'Històrics, lluitarà pel tercer lloc; i el Prat, pel cinquè.

El domini es va equilibrar en el primer triangular entre el Santboià i l'Hospitalet tot i que el que més va moure l'arbre va ser el conjunt de Juan Camilo. Buba va tenir un parell d'oportunitats per inquietar Andrés que no van reeixir. D'aquesta manera, el partit es va solucionar en els penals amb victòria santboiana.

En el segon triangular, l'ocasió més clara entre el Prat i l'Hospi la va tenir Ignacio, que va estavellar a les mans de Víctor un penal en el temps regular. El partit, doncs, es va decidir des dels onze metres amb victòria dels riberencs.

I en el tercer triangular, la igualtat va ser la tònica dominant. El Prat gaudia força més de la possessió de la pilota, però el partit s'encallava i les ocasions tampoc acabaven d'arribar. D'aquesta manera, va ser el conjunt pratenc qui es va endur el matx des del punt de penal, un fet que va acabar classificant el Santboià.

Avui, el segon triangular

Avui és el torn dels altres tres participants de la copa Baix Llobregat: el Cornellà, el Gavà i el Santfeliuenc. D'aquesta manera, a les 18.30 h s'enfrontaran l'equip amfitrió, el Cornellà, amb el Gavà de Juanma Pons. Tot seguit, una hora després, serà el perdedor d'aquest enfrontament el que jugarà contra el Santfeliuenc. I a última hora (20.30 h), l'equip d'Andrés González jugarà contra el guanyador del primer partit. Tots ells, en el particular format del Torneig d'Històrics: partits de 45 minuts amb descans d'un quart d'hora entre cada un dels enfrontaments.