Nàstic

Emaná aterra a Tarragona per “deixar de fer voltes”

Nàstic. El migcampista camerunès admet que el fet de tornar a la lliga l'ha convençut després de tants anys lluny de la seva família. Ahir, va ser presentat juntament amb l'israelià Gal Arel

Només havia d'estar a prova, però a poc a poc es va engrescar amb el projecte i el van convèncer per signar. La trajectòria d'Achille Emaná, jugador de primera divisió que ha disputat dos mundials, és tot un luxe per a un equip recent ascendit a segona divisió. Ahir va ser presentat, juntament amb Gal Arel, l'altre fitxatge estranger del Nàstic en aquesta pretemporada. Tots dos, un cop Vicente Moreno els va veure entrenar-se, s'han quedat a la disciplina del Nàstic disposats a donar el millor per complir l'objectiu de la permanència.

“És un jugador molt important per a nosaltres i que ha fet un esforç per incorporar-se”, valorava el president grana, Josep Maria Andreu. “Per mi va ser una alegria tornar a entrenar-me a la lliga espanyola. El president, l'entrenador i el director esportiu em van deixar exercitar-me per posar-me en forma i em va anar agradant el projecte, fins que vaig signar”, declarava el jugador camerunès, que reconeixia el pes de la família en la decisió de recalar a Tarragona: “Sobretot perquè estic cansat de fer voltes i així la meva família estarà més a prop.” Després de tres temporades molt reeixides al Betis, va marxar a l'Aràbia Saudita i després als Emirats Àrabs per acabar a Mèxic. “Pel que fa als objectius de l'equip mai se sap perquè sempre, en el món del futbol, hi ha sorpreses”, explicava el jugador camerunès: “El Nàstic és un equip amb moltes possibilitats i ja s'encarregarà l'entrenador que siguem un grup fort.”

Arel, molt més breu en la seva presentació per les dificultats lingüístiques, també va voler donar les gràcies al club: “És un gran club. Al principi no el coneixia gaire però a poc a poc m'estic adaptant molt bé a l'organització i als companys”, va dir el jugador, que ha passat per diversos equips de la primera divisió israeliana. “És una demanda clara de l'entrenador i de Viqueira”, va explicar el president.

Sense incorporacions

Amb les dues incorporacions presentades, el Nàstic dóna per tancat en principi els fitxatges en aquest mercat d'estiu. Ara caldrà veure quins moviments fa l'equip en el capítol de sortides.

LES REACCIONS

Emaná és un jugador important per a nosaltres i Arel és una demanda de l'entrenador
Josep Maria Andreu
president del nàstic
Em van deixar entrenar amb l'equip i a poc a poc em va anar engrescant el projecte
Achille Emaná
migcampista del nàstic
No coneixia el club, però ara m'estic adaptant molt bé a l'organització i als companys
Gal Arel
atacant del nàstic
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)