Territorial

El Sabadell i el Reus fallen

Amistosos. En la jornada d'amistosos d'ahir, es va imposar la lògica, excepte per al Sabadell, que no va passar de l'empat a Palamós, i el Reus, que també va fer taules a Castelló contra els de Calderé

Quan falten deu dies per a l'inici de la competició, a poc a poc, es van esvaint els dubtes. Els equips ja comencen a fer anar la seva maquinària, i ahir ho van demostrar tots. En els amistosos disputats es va imposar la lògica de la categoria i la gran majoria dels equips de segona B i tercera que s'enfrontaven amb rivals de categoria inferior van sortir vencedors. Tots excepte el Sabadell, que va marxar amb un empat de Palamós, i el Reus, que també va fer taules contra el Castelló de Ramon Maria Calderé, extècnic roig-i-negre.

El Barça B va ser l'equip de bronze que es va imposar amb més contundència, amb un 2-5, tot i que el Sant Ildefons es va avançar (1-0) i va aconseguir empatar (2-2). Després, no hi va haver història. La Pobla també va guanyar el Sant Andreu, que abans-d'ahir va jugar compromís de copa Catalunya.

Pel que fa als de tercera, facilitats per a l'Ascó contra el Reddis i més problemes per al Granollers, tot i que els vallesans van fallar un penal. El Peralada va golejar sense pietat un rival de segona catalana.

Ahir
Pobla - Sant Andreu
2-0
Iván Vidal i Emaná
Sant Ildefons - Barça B
2-5
Marc Llobet / Ros, Grimaldo, Theo, Dongou i Babunski
Reddis - Ascó
0-2
Virgili i Eizaguirre
Granollers - Atl. Sant Pol
2-1
Riki i Sergio González
Castelló - Reus
1-1
Colorado
Palamós - Sabadell
2-2
Coro i David Torres / Osado i Forgas
Can Gibert - Peralada
0-5
Coro (3), Jaume Duran i Tidiane.
Avui
Tona - Sabadell B
0-2
19 h
Vilanova - Terrassa
3-2
19 h
Damm - CD Masnou
3-2
20 h
Cerdanyola - Vilassar
3-2
20 h
Torredembarra - Morell
3-2
20.15 h
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)