Territorial

El Masnou continua en forma

Amistosos. L'equip de Miguel López està en línia ascendent després de derrotar còmodament el juvenil A de la Damm. El Sabadell B, l'altre equip que va guanyar, va remuntar a Tona

A hores d'ara cap dels equips de tercera divisió vol donar gaires pistes de cara a l'inici de la competició, per tant, s'estan succeint els enfrontaments entre equips de categories dispars. El Masnou i el Sabadell B, però, van ser els únics equips de tercera que van guanyar ahir.

Els de Miguel López continuen ensenyant múscul després de guanyar la setmana passada al Badalona i ahir fer-ho contra la reformada Damm. El 2-4 amaga el domini dels maresmencs, que van arribar a guanyar per 0-3. El filial arlequinat va remuntar l'1-0 inicial al camp del Tona –gespa natural– amb gols de Manel i Sandro. D'altra banda, el Cerdanyola i el Terrassa van caure derrotats contra equips de primera catalana.

Dia sense amistosos

Avui només estava previst que es jugués un partit amistós d'equips de tercera o segona B, el que havia de jugar al CAR la Pobla de Mafumet i el Qatar Sport Club, però finalment es va suspendre. A partir de demà, la gran majoria dels equips de les dues categories disputaran els últims compromisos abans d'iniciar la competició oficial, que serà el cap de setmana que ve.

Ahir
Tona - Sabadell B
1-2
Fredi / Manel i Sandro
Vilanova - Terrassa
2-0
Didi (2)
Damm - CD Masnou
2-4
Ignasi i Sergio Moreno / Mendo, Artigas (2), Samper
Cerdanyola - Vilassar
1-3
Adrià / Soufian, Peque i Masip
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)