Nàstic

El primer ja ha trobat equip

Nàstic. Marc Martínez, un dels jugadors amb qui no comptava Vicente Moreno, es va desvincular ahir del club tarragoní i ha fitxat pel Lleida. Pol Bueso també va rescindir el contracte

Quan falten una setmana per començar la competició i quinze dies per al tancament del mercat, el Nàstic continua tenint excedent de jugadors a la seva plantilla. Ahir, però, va alleugerir aquesta massa signant dos acords de desvinculació, amb Marc Martínez i Pol Bueso. El migcampista va fitxar immediatament pel Lleida Esportiu en un acord que ja tenia lligat des de feia setmanes. Tots dos jugadors estaven assenyalats per la direcció esportiva del Nàstic per sortir de l'equip. Les diferents incorporacions d'aquest estiu han barrat les portes de l'equip en què l'any passat van tenir aparicions molt discontínues. Martínez va disputar 19 partits (10 titularitats) i no va fer cap gol, mentre que Bueso va participar en cinc partits.

A partir d'ara, el repte per al conjunt tarragoní és solucionar les compromeses situacions dels altres dos jugadors amb qui no es compta. L'atacant Luismi i l'ariet Gorka Azkorra tampoc no han entrat en els plans de Vicente Moreno en la pretemporada i tenen la porta de sortida oberta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)