Territorial

Els segona A, a l'horitzó

Copa Catalunya. Els tres equips que passin la tercera eliminatòria –sumats al Rubí, exempt– s'enfrontaran amb els quatre equips que el curs passat van jugar en la categoria de plata. Avui s'enceta la fase amb el Figueres-Cerdanyola (20 h)

La Copa Catalunya arriba aquest cap de setmana al tram decisiu de la competició amb la disputa de la tercera eliminatòria, que equival als vuitens de final. Els tres equips que passin aquesta fase, sumats al Rubí, que va quedar exempt del sorteig, s'enfrontaran amb els que el curs passat van jugar en la categoria de plata. Així doncs, el Girona, el Llagostera, el Sabadell i el Barça B seran el premi que es disputin els equips de tercera divisió (5) i segona B (2) en aquesta fase.

Avui, l'eliminatòria s'estrena amb el Figueres-Cerdanyola, que es disputa a Vilatenim (20 h). El conjunt empordanès hi arriba després de derrotar un equip de segona B, l'Olot, i prèviament el Peralada en la tanda de penals. Els vallesans es van imposar en la segona fase al Palamós des dels onze metres i, prèviament, al Badalona per la mínima.

Els de segona B

Les altres dues eliminatòries seran demà i enfrontaran els dos equips de segona B que queden vius contra dos equips perillosos de tercera. El Cornellà se les haurà contra l'Europa, vigent campió, i que manté un idil·li històric amb la competició. Qui passi l'eliminatòria, a més, s'endurà el trofeu Vila de Gràcia. I el Reus, molt en forma, jugarà al camp del Vilafranca, un dels equips revelacions del curs passat.

Avui
Figueres - Cerdanyola
20 h
Demà
Europa - Cornellà
19 h
Vilafranca - Reus
19 h
Exempt
Rubí
A partir de quarts
El Girona, el Llagostera, el Sabadell i el Barça B s'uneixen a la competició. Els emparellaments, que es disputaran al setembre, es realitzaran en un sorteig els propers dies.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)