Territorial

Dissabte ple d'amistosos

Pretemporada. El Peralada afronta l'últim cap de setmana de pretemporada i la resta d'equips gironins continuen centrats en la seva preparació amb la mirada al dia 6 de setembre

La pretemporada està arribant al seu punt culminant i tots els equips ho aprofiten per agafar ritme de competició. El Peralada, que la setmana que ve ja encara el campionat de lliga de tercera divisió, ultima la seva preparació amb dos partits aquest cap de setmana. Diumenge rebrà el Badalona i avui els d'Arnau Sala visiten el camp de la Ribatana, a Ribes de Freser a les sis de la tarda.

El Lloret també tindrà una cita important avui, amb la disputa del torneig Selva Marítima, que es jugarà a partir de les sis a Blanes. El format del torneig serà un triangular en què prendran part el Lloret, el Blanes i el Tossa.

La resta d'equips de primera catalana, excepte l'Abadessenc, tampoc descansen i jugaran avui a domicili. El Girona B tindrà el matx més exigent, amb la visita al camp del Granollers (19 h). D'altra banda, l'Escala visitarà aquest vespre el camp del Roses (20 h); la Jonquera visitarà el camp de l'Agullana a les sis i el Farners viurà aquest vespre un derbi selvatà amb la visita al camp del Cassà (19 h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)