2a divisió A

L'Olot continua plantant cara

De menys a més. L'equip garrotxí va mantenir a ratlla un cop més a un rival de categoria superior i tanca la pretemporada amb un empat contra el Nàstic en el duel en benefici de Càritas

L'Olot i el Nàstic van posar fi a la pretemporada amb un partit marcat per una primera part força discreta dels dos equips i un segon temps amb molta més intensitat. En la primera part ben poca cosa va passar sobre el verd de l'estadi olotí i, de fet, la diana que va marcar Emaná en el minut 4 de partit es pot considerar una anècdota. El futbolista camerunès va demostrar que pot aportar molt al conjunt grana i en un servei de córner va rematar amb encert al primer pal per enviar la pilota al fons de la xarxa.

Fins al descans, no es va poder veure gaire res més a la gespa a causa que els dos equips estaven molt ben situats en defensa. L'arribada més clara dels d'Antonio Rodríguez en la primera part va ser un xut de Sergio Ortiz des de fora de l'àrea. La pilota va topar amb un defensa però no va posar en problemes el porter grana Nadal. Al descans, els dos tècnics van introduir canvis amb la intenció de revolucionar el duel.

Una marxa més

Les substitucions fetes al descans li van donar més resultat al conjunt garrotxí, que en els primers compassos de la represa va tenir el control del partit i va generar les millors ocasions. Abans de l'empat de l'Olot, els de Rodri van disposar de dues bones ocasions per marcar: en la primera, Sana va connectar un bon xut des de fora de l'àrea que va passar a escassos centímetres del pal. Poc després va ser Blázquez qui va fer una bona acció individual i va trobar forat des de la frontal, però el seu xut es va perdre per la línia de fons.

En el minut 65, un córner favorable al Nàstic va acabar amb l'empat dels garrotxins. El rebuig en llarg de Wilfred va anar als peus de Gato, que es va escapar per velocitat dels defensors i un cop a l'interior de l'àrea va servir la pilota a Marcel Serramitja perquè aquest marqués l'empat. Fins al xiulet final, les aproximacions més perilloses dels grana les va protagonitzar Rayco, a qui va faltar encert, i l'Olot també va crear algunes ocasions, però sense posar en problemes el porter tarragoní.

Amb aquest resultat, el Nàstic tanca la pretemporada i ja es pot centrar en el debut de la lliga que suposarà el retorn dels grana a la categoria de plata. El partit serà diumenge que ve a casa contra l'Albacete (20.30 h). Pel que fa a l'Olot, els vermells tanquen un període de preparació en què han plantat cara a tots els rivals de categoria superior contra els quals han jugat.

Més enllà del futbol

El duel entre l'Olot i el Nàstic coincidia amb el tradicional partit que l'entitat garrotxina dedica a la delegació de Càritas de la comarca des de fa sis temporades. Tota la recaptació que es va aconseguir en aquest partit anirà en benefici de l'entitat. El club no va poder fer pública la quantitat que es podrà destinar ja que s'ha de comptabilitzar l'aportació que van fer els jugadors de l'Olot, els integrants del Nàstic i també la xifra que hi destinen els col·legiats de l'enfrontament, que, en un gest que cal destacar, també hi van voler participar. El club té un gran compromís amb les entitats benèfiques vinculades a la comarca.

OLOT: Wilfred, Jose, Vallho, Rojas, Luismi, Abel, Sana, Gato, Èric Vilanova, Sergi Ortiz i Uri Santos. També Marcel, Prior, Isma, Reverter, Hèctor i Blázquez. NÀSTIC: Nadal, Gerard, Marc Martínez, Rocha, Musa, Bouzón, Gal Arel, Palanca, Marcos, Naranjo i Emaná. També Reina, Jordi, Molina, Pablo, Mossa, Fali, Tejera, Xisco, Ferran, Rayco, De Groot i Assoubre. GOLS: 0-1 (4') Emaná. 1-1 (65') Marcel. ÀRBITRE: Sauleda Torrent. T.G.: A Marcel, de l'Olot, i a Bouzón i Tejera, del Nàstic. PÚBLIC: 920 espectadors.
Els jugadors del Nàstic, l'Olot i els col·legiats van fer una aportació a Càritas Garrotxa