2a divisió A

Girona-Llagostera, el 27-S

Diumenge a la tarda. El primer derbi, a Montilivi, coincidirà amb les eleccions (17 h). Vuit dies abans, el Llagostera rebrà el Tenerife (18 h) i el Girona visitarà l'Oviedo (20.15 h)

El primer derbi gironí oficial de la temporada a segona A, que es disputarà a l'estadi de Montilivi, ja té dia i hora. El Girona-Llagostera coincidirà de ple amb la jornada electoral del 27-S, ja que la Lliga de Futbol Professional ha decidit programar el partit en diumenge a la tarda (17 h). El Girona i el Llagostera, que es van enfrontar en pretemporada a Palamós (1-0 per als d'Oriol Alsina) es veuen les cares en la lliga molt abans que la temporada passada, ja que els derbis no van arribar fins a l'antepenúltima jornada de cada volta. Aquest curs, tots dos
equips només hauran disputat cinc jornades abans d'enfrontar-se a Montilivi.

En la cinquena jornada, tots dos conjunts jugaran el dissabte 19. El Llagostera rebrà el Tenerife de Raül Agné (18 h) i el Girona visitarà l'Oviedo (20.15 h), que serà un dels equips més potents tot i acabar d'aterrar a la categoria. Tant en la cinquena com en la sisena jornada, la majoria de partits de segona A (tots televisats per Movistar+) estan programats en les franges de dissabte a les 6 i diumenge a les 5.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)