2a divisió A

Retorn amb personalitat

Nàstic. L'Albacete de Luis César és el primer rival en la tornada a segona A dels grana, que volen mantenir l'embranzida i la identitat del curs de l'ascens per aconseguir fer un bon inici

Tres anys després, el Nàstic torna al futbol professional, el dels drets televisius milionaris, el dels estadis amb solera, el dels equips amb nom. Enrere queda la segona B, una categoria dura que es va entravessar als tarragonins fins que no la van afrontar amb paciència, que els va permetre fer créixer un bloc des de la continuïtat i la unitat. És aquest bloc, que es manté per al retorn a segona A, el que els ha de permetre allargar la progressió a través de la personalitat pròpia –solidesa defensiva, estratègia perillosa i velocitat atacant– consolidada l'últim any i mig a partir de les idees, entre pragmàtiques i vistoses, de Vicente Moreno. Les noves incorporacions incideixen en aquestes característiques, i també a dotar de més ofici una plantilla ja de per si experimentada.

El Nou Estadi vol donar continuïtat avui, en la visita de l'Albacete de Luis César, el tècnic de l'ascens a primera, a l'eufòria del maig passat i reviure les sensacions viscudes a la LFP. El més probable és que Vicente Moreno, que durant la setmana ha tingut tocats Xisco Campos i Xisco Hernández, disposi avui un onze inicial similar a l'habitual del curs passat, amb les noves incorporacions entrant de mica en mica. L'Albacete, en canvi, té diverses baixes, com ara el sancionat Samu, però la garantia, com el Nàstic, de la continuïtat d'un bloc que el curs passat va funcionar. És el que els dos tècnics més han destacat del rival.

CONTINUÏTAT

Els dos tècnics destaquen del rival el fet d'haver sabut mantenir el bloc
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)