Nàstic

“Emana necessita temps”

Nàstic. Vicente Moreno està convençut que el mitja punta camerunès aportarà moltes coses al seu equip, però assegura que encara no està al cent per cent i que cal tenir-hi paciència

El Nàstic espera molt d'Achille Emana. El futbolista camerunès, amb experiència en la primera divisió espanyola –Betis– i la francesa –Tolosa–, va ser un fitxatge inesperat que de seguida va il·lusionar els aficionats tarragonins. Diumenge passat, en l'estrena contra l'Albacete, no va ser titular –va jugar una estona en la recta final del partit– i en principi tampoc ho serà demà al camp del Tenerife. El tècnic, Vicente Moreno, demana paciència amb el mitja punta: “Tenim moltes esperances en ell, però no podem pensar que de seguida farà moltes coses. Necessita temps, encara s'ha d'acabar de posar al cent per cent, i això necessita temps. Segur que ens aportarà molt.”

Moreno té només una baixa per al partit de demà al vespre al camp del Tenerife, la del sancionat Manolo Martínez. El tècnic grana assegura que té “més o menys” decidit qui ocuparà el seu lloc en el doble pivot. Els dubtes li vénen donats per les moltes possibilitats que li ofereix una plantilla àmplia. Avui, quan doni la convocatòria després de l'entrenament matinal –l'equip viatja a primera hora de la tarda cap a les Canàries–, haurà de descartar sis futbolistes. “Tenir una plantilla llarga porta un desgast, però ho assumim perquè no ens volem desfer de ningú. Ocuparem el temps que calgui a treballar en la cohesió del grup”, afirma.

El tècnic grana espera que entre dijous i divendres de la setmana que ve la plantilla ja pugui trepitjar la nova gespa del Nou Estadi. Ahir, la feina de substitució de la vella superfície per una de nova ja estava molt avançada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)