Territorial

El Figueres, amb l'elit

Copa Catalunya. El conjunt dirigit per Eduardo Vílchez s'enfrontarà al Barça B, a Vilatenim, en els quarts de final. D'altra banda, el Girona visitarà el Cornellà, i el Llagostera, el Rubí

Els tres representants gironins vius en la copa Catalunya van saber ahir quins rivals tindran en l'eliminatòria de quarts de final. El Figueres rebrà a Vilatenim la visita del Barça B, el Girona es jugarà la classificació al camp del Cornellà, i el Llagostera jugarà al camp del Rubí, l'altre club de tercera encara en competició, juntament amb la Unió.

El conjunt dirigit per Eduardo Vílchez se les haurà amb el filial blaugrana el 7 d'octubre –encara amb l'horari per definir–. Després de superar tres eliminatòries durant la pretemporada passada, els figuerencs tindran el premi d'enfrontar-se a un rival de nivell que segurament atraurà força públic al seu estadi. En la primera eliminatòria, el Figueres va superar el Peralada en la tanda de penals –el partit es va acabar amb empat a zero–; en la segona eliminatòria, un gol de Pedro va fer decantar la balança a favor dels empordanesos contra l'Olot, i, en la tercera eliminatòria, els de Vilatenim es van desfer del Cerdanyola també amb un solitari gol d'un dels capitans del conjunt figuerenc, el polivalent Pedro del Campo. Ja fa dos cursos la Unió va arribar també a quarts, però va perdre contra el Girona en els penals.

Com a visitants

El Girona i el Llagostera també van entrar en el sorteig de la copa com a clubs de segona A. Els dos equips jugaran com a visitants els quarts de final, i és que el Girona es desplaçarà al camp del Cornellà, de segona B, i el Llagostera al camp del Rubí (3a divisió). El conjunt dirigit per Pablo Machín va arribar el curs passat fins a la final del torneig. Els gironins van perdre al Nou Sardenya contra l'Europa (2-1), mentre que el Llagostera va cedir en la tercera eliminatòria contra el Figueres en la tanda de penals. En aquell enfrontament els llagosterencs van enviar-hi l'equip filial ja que es van mostrar contrariats d'entrar en competició durant l'agost tot i ser equip de segona A.

Figueres-Barça B
7 d'oct.
Cornellà-Girona
7 d'oct.
Rubí-Llagostera
7 d'oct.
Reus-Sabadell
7 d'oct.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)