Nàstic

Una recepta continuista

Nàstic. Vicente Moreno s'ha abonat a la màxima de no retocar un equip que rutlla i en els primers dos enfrontaments de lliga només cinc jugadors nouvinguts han tingut participació

Si una cosa funciona, val més no tocar-la. O tocar-la poc. Aquesta és la màxima que ha seguit el tècnic del Nàstic, Vicente Moreno, en els dos primers partits de lliga del conjunt grana a segona A, en què el valencià ha apostat decididament pels jugadors que la temporada passada van aconseguir l'ascens. I la recepta, de moment, funciona: dues remuntades i 4 punts de 6. L'únic futbolista incorporat aquest estiu que ha estat titular en els dos partits de lliga ha estat el punta Álex López. La resta de jugadors, tret de Sergio Tejera, titular en la segona jornada, ja tenien Moreno com a tècnic un any enrere. Els dos onzes, de fet, han estat calcats, amb un únic canvi: l'obligat de Manolo Martínez –expulsat en la primera jornada– per Tejera.

El fet que només hi hagi hagut un retoc d'un onze a l'altre ha propiciat que l'entrenador del Nàstic hagi utilitzat la mateixa línia defensiva –Gerard Valentín, Pablo Marí, Molina i Mossa– i la mateixa punta de llança –Jean Luc, Rayco, Ferran Giner i, més avançat, Álex López– en els dos primers partits de lliga, en què, més enllà de Tejera i Àlex López, Vicente Moreno ha donat minuts a tres futbolistes més incorporats aquest estiu. D'ells, l'únic que ha tingut presència en les dues jornades ha estat la incorporació més destacada: Achille Emana, que ha disputat en total 62 minuts. Fali, per la seva banda, va disputar la segona part del partit contra el Tenerife, mentre que Miguel Palanca va jugar 20 minuts en el partit de la primera jornada contra l'Albacete. Per veure la resta de cares noves, amb tot, l'afició del Nàstic haurà d'esperar a les pròximes cites.

L'EXCEPCIÓ

L'únic fitxatge que ha estat titular en els dos partits ha estat el punta Álex López

INAMOVIBLES

Moreno ha confiat en la mateixa línia defensiva i el mateix atac en els dos primers onzes
PORTER
Manolo Reina
2 (180')
DEFENSES
Gerard Valentín
2 (180')
Xavi Molina
2 (180')
Pablo Marí
2 (180')
Mossa
2 (136')
MITJOS
David Rocha
2 (180')
Manolo Martínez
1 (64')
TEJERA
1 (46')
FALI
1 (44')
EMANA
2 (62')
ATACANTS
Ferran Giner
2 (180')
ÁLEX LÓPEZ
2 (174')
Jean Luc
2 (159')
Rayco
2 (152')
MIGUEL PALANCA
1 (21')
Marcos
2 (16') * En majúscula, els jugadors nouvinguts
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)