1a femenina

L'Estartit inicia el seu quart curs a segona

2a divisió femenina. Les blanc-i-vermelles s'estrenen a casa contra el Son Sardina (12 h)

Les del Baix Empordà afronten avui el primer partit de la temporada amb els nervis habituals de l'estrena, però amb la confiança que els dóna el fet d'haver aconseguit mantenir el bloc del curs passat, en què van acabar cinquenes classificades. Avui, les de l'Estartit rebran la visita del Son Sardina al municipal a les 12 h. Contra les balears, el conjunt de la Costa Brava buscarà sumar els tres primers punts de la temporada per tal de guanyar confiança i afrontar amb més tranquil·litat el tram inicial de la competició.

L'objectiu de l'Estartit, una temporada més, és intentar acabar el curs en les posicions capdavanteres. No serà gens fàcil per a les empordaneses, ja que el Llevant les Planes, que no va aconseguir l'ascens el curs passat, tornarà a partir com a gran favorit en una temporada en què el Sant Gabriel, que el curs passat va descendir de primera, també tindrà moltes coses a dir. Els filials del Barça i l'Espanyol seran els altres grans rivals aquest curs.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)