1a femenina

Un gol a l'inici i un al final condemnen l'Espanyol

1a divisió fem. Les blanc-i-blaves perden en la primera jornada del campionat

VALÈNCIA: Sullastres, Núria, Ivana, Paula Nicart, Leila, Monforte (Clàudia, 79'), Gio, Beristain, Willy (Angy, 86'), Carol i Mari Paz. ESPANYOL: Meru, Elba, Cotado (Ana, 75'), Inés, Estibi, Pereira, Pelegrí (Lombi, 62'), Zaira (Troyano, 45'), Paloma (Arola, 79'), Aina i Laura. GOLS: 1-0 (1') Beristain. 2-0 (90') Paula Nicart. ÀRBITRE: Morales Yuste. T.G.: A la visitant Pereira. COMENTARI: Un gol en el minut 46 i un altre en l'afegit de la segona meitat van condemnar l'Espanyol, que no va poder començar amb victòria el campionat de lliga. Pitjor no podien començar les coses per al conjunt de Toni Polidano quan, abans de complir-se el minut de joc, Beristain va aprofitar una mala passada de la defensa blanc-i-blava per fer el primer. Amb avantatge, el València, un dels equips candidats a estar a dalt al final de la lliga, va agafar el control del partit tot i que sense gaire arribades a la porteria defensada per Meru. En la represa, l'Espanyol va tenir una oportunitat d'or per empatar el matx, però una defensora local va treure sobre la línia una rematada d'Elba en la sortida d'un servei de cantonada. En un altre córner, la catalana Paula Nicart va sentenciar el partit en l'afegit.