Territorial

El Girona B es veu sorprès per l'Avià

1a catalana. Els de Nacho Castro van estar molt nerviosos durant tot el partit i ho van acabar pagant

El Girona arrencava la temporada amb la pressió de saber que aquesta temporada és un dels principals favorits i no ho va poder confirmar sobre el terreny de joc, ja que va acabar cedint contra un Avià que va saltar al camp amb les idees molt clares i es va acabar imposant gràcies a la seva efectivitat davant de porteria. Potser va ser aquesta pressió la que va fer que el filial gironí sortís excessivament nerviós i ho acabés pagant car.

La primera meitat va ser molt igualada, però cap dels dos equips va disposar de gaires ocasions clares. Els nervis van fer que el Girona es precipités en moltes accions i no pogués mantenir la possessió davant un Avià que, quan veia la mínima oportunitat, utilitzava el joc directe per buscar la porteria de Quintanas. El conjunt berguedà va aguantar molt ben col·locat sobre el camp i va tenir la sort de trobar-se amb un gol en la primera clara ocasió que va tenir. En el minut 13, després d'una pèrdua del Girona B al mig del camp, l'Avià va muntar un contraatac que va acabar amb una centrada des de la banda esquerra que López va rematar al segon pal per obrir el marcador. Abans de la mitja part, el filial gironí va aconseguir empatar gràcies a un gol de Serrano que va arribar després d'un servei de córner.

L'empat va donar ales al Girona, que en la represa va tenir uns primers minuts de clar domini, però no va aconseguir fer el segon gol i en el 70' va ser l'Avià qui va tornar a avançar-se. En un refús llarg de la defensa, López va guanyar l'esquena a la defensa gironina i va fer el seu segon gol, que va acabar decidint el partit a favor de l'Avià. En el tram final, els visitants no van permetre que hi hagués continuïtat en el joc.

GIRONA B: Quintanas, Genís (Sanding, 75'), Morales, Ferran, Marc Carbó (Gelmà, 84'), Serrano, Mamau, Juanpi (Moha, 68'), Soufiane (Bech, 42'), Ferron i Dani (Yaya, 68'). AVIÀ: Guillen, Liria, Brunet, López (Rachdi, 89'), Ragues (Martínez, 71'), Noguera (Mitjans, 84'), Ruiz, Bejar, Esteve, Pintó i Ezzejjari (Fernández, 71'). GOLS: 0-1 (13') López. 1-1 (41') Serrano. 1-2 (70') López. ÀRBITRE: Moreno Villaecija. T.G.: als locals Dani i Mamau; i als visitants Noguera, Bejar, Ruiz, Esteve i López.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)